Ett hinder, två hinder, tre hinder..

Kära dagbok.

Tårarna ligger just under ögonlocken och bränner konstant och det är småsaker som kan få mig att stundtals bryta ihop och gråta.
Jag försöker.. med allt jag förmår, men jag kommer ingenstans.

Just nu är allt i mitt liv överväldigande – jag känner mig tyngd och allt går fel. Idag kommer ytterligare en smäll på käften – den vanligaste orsaken till oro och stress – pengar.
Jag fick inte min sjukpenning den 25:e. Jag väntade till den 27:e innan jag kontaktade dem. Den första handläggaren sa att något spärrar min utbetalning, jag skulle kontakta min personliga handläggare – vilket jag hade gjort men hon satt i möte. Men min handläggare – som för övrigt är fenomenal. ringde upp mig när hon hade en glipa i mötet, vilket jag uppskattar. Hon sa att det var bra att jag ringde, för detta problemet kände hon inte till och hon kunde själv inte komma förbi den spärren utan skickade det vidare till en utbetalare och markerade ärendet brådskande. Utbetalning tar ca 2 bankdagar, så om de inte hann samma dag så har jag i alla fall pengar innan fredag. Tack och lov – det är ju min sons födelsedag på lördag, tänkte jag.

Eftersom jag inte vill störa min personliga handläggare mer än nödvändigt ringde jag först allmänna kundtjänst idag för att se om det gjorts en utbetalning. Men det har det inte. Och med 2 bankdagar, kommer jag alltså INTE få pengar innan Phini’s 9-årsdag och det fick mig att börja lipa igen. Utöver att kylskåpet måste fyllas och räkningar betalas, dvs..

Fan vad jag inte behöver detta just nu..
Jag vill ge upp.

Jag håller på att sluta med tramadolen som läkaren skrev ut också vilket visar sig vara svårare sagt än gjort – de är betydligt mer beroendeframkallande än vad jag hade föreställt mig. Jag var ganska tuff när jag sa att jag inte blir beroende, well, tji fick jag. Och när jag insåg just hur illa det egentligen är ställt med detta, så tog jag kontakt med en killkompis som kan ett och annat om opiater, att avtända och allt vad det heter och han har svarat på många frågor och är ett bra stöd just nu.  Och jag är bestämd – jag ska INTE vara en läkemedelesberoende småbarnsmamma – jag vill inte “knarka” nått skit alls – så dessa tabletterna ska jag sluta med så fort som möjligt.
Abstinensen är beyond fukkin sane, om ni inte visste det. Men jag har varit sjukt duktig med min egen plan om nertrappning, om några dagar beräknar jag vara helt färdig med skiten. Helt jävla själv, med hjälp av råd genom sms och telefonsamtal från min killkompis.

 

Jävla dagboksfan.

Du gillar kanske också...

8 svar

 1. emma g skriver:

  Usch. vet inte vad jag ska säga… ”kämpa på ” känns ju jävligt fel att säga till någon som jämt kämpar. kram!!

 2. Skalman skriver:

  Stå på dig, du klarar detta också vännen.

  Tror på dig <3

 3. Erik skriver:

  Hej, jag har en fundering.. Vad har egentligen hänt med Magnus? Du skriver sällan om honom längre, likaså på Facebook.
  Man börjar oroa sig lite om att du kanske inte är lika lycklig längre? :( Hoppas verkligen inte att fallet är så!

  Kram Erik

  • admin skriver:

   Ingenting har väl ”hänt” med Magnus.
   Och huruvida vi är ”lyckliga”..
   Om det inte framgått ur bloggen så har jag mått dåligt ett tag och därför bett honom ta ett steg tillbaka och ge mig ”space” att reda ut allt.
   Hur vet förresten du vad som skrivs på Facebook, du ligger väl inte på min vännerlista..?

 4. Mie skriver:

  Styrkekram!

 5. Jeanette skriver:

  Vet inte vad jag ska säga mer än att jag tänker på er. Finns det något jag kan göra så kontakta mig! Kram

 6. Vilken jävla skit! Jag tänker mycket på dig. Vill dock inte tränga mig på för mycket.. men jag tänker på dig varje dag. Hoppas verkligen att det vänder för dig/er snart, för hur jävla mycket ska en människa behöva gå igenom?

  :rose:

 7. Mrs Andie skriver:

  :heart: Jag vill att du ska veta att jag läser men jag vet inte hur eller vad jag ska kommentera.

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com