ante omnis mea familia

Ett storslaget år framför mig

Nu närmar sig festen och alla förberedelser är i full motion. Dizzy och jag har suttit ner tillsammans flera gånger och planerat, hon hjälper i arrangera och hålla i alla trådar. Det gick från min fest till vår fest.  Vi har en del shopping kvar och förberedelser som får tas mellan våra vardagssysslor som jobb och barn. Jag längtar.. Jag LÄNGTAR! Det komemr bli en storslagen fest med underbara människor, musik och glädje! Och mycket sprit, såklart.

Emma och jag övningskörde en sväng igår och jag handlade lite fler grejor till festen. Övningskörningen gick bra och jag fick fina pointers av Emma. Hon är bra. Hon kommer på lördag och är en av mina VIP. Lotta, Dizzy, Alma, Emma, Kim (hoppas hon kommer), Pernilla är mina främsta VIP. Varför? För att jag älskar dem mest. Jag hycklar inte om att jag favoriserar vissa haha. Sen har jag andra VIP som inte kunde komma. Men vi kommer ha förbannat roligt ändå.

Detta är ett bra sätt att kicka igång detta året som ligger framför mig. Det ska symbolisera storslagna saker som kommer ske detta året, med ett KABAM! Jag har en god känsla om detta året. Världen ligger för mina fötter och allt vilar i mina egna händer och jag vet att jag kan genomföra vad helst jag sätter mig för.

Se bara vad som hänt de senaste två åren, sedan Dickhead gjorde mig den största tjänsten i mitt liv och lämnade mig att sprida mina vingar. Jag fick en platt mage, jag fick brösten, jag fick jobbet tillbaka, jag fick fixat mitt hem. Jag fick fler underbara vänner, jag tog itu med så mycket att jag själv förundras över min egen styrka och målmedvenhet.

Det går bara upp, upp, upp och lite mer UPP!

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

6 tankar om “Ett storslaget år framför mig”