Ett, Tu, Tre. Fyra.. Fem.. Sex.

Jag slutade tidigt idag. Jag hade egentligen städat hemma men det känns lagom omotiverat nu när pappa håller på att fixa innerdörrarna. han spacklar och slipar och har nu lagt papper på golven runt varje dörr. Så städning får vänta. Va skönt det ska vara att ha åtminstone dessa projekten avklarade – diskmaskinen  %&$#?@!  och vita nymålade innerdörrar. Så kan jag bocka av det från min to-do lista. Sen ska hall, kök och barnens rum målas.

Jag stötte på min advokat vid osten på City Gross. Jag fick goda råd om mitt “last will” dokument som jag vill skriva. testamente. För jag skojade inte om det . I FALL OM ATT någonting (vadsomhelst) händer, så vill jag i alla fall ha det skrivet så att soc inte skuttar in och kniper mina tre ungar och sätter de i olika fosterhem. Inte utan att de vet vad JAG tycker om saken i alla fall. Nu ska jag ha två vittnen att bevittna min signatur till detta. Någon som inte är släkt med mig eller med det andra vittnet. Ska ringa runt bland mina vänner.

Nu ska kidsen hämtas hem. Ikväll ska vi äta Carbonara Pronto! 5-minuters middag. Tack Kelda för receptet.

Internetrelaterat roligt – det mest skrämmande är, att det är fan inte långt från sanningen.
Fast i mitt fall var det inte Flickr, det var Facebook Blinkar

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. titti skriver:

    Är helt rätt med Testamente, det ska man nog göra ändå, man kan råka ut för nåt genom att bara gå utanför dörren (om man nu ska vara sådan)
    Tycker det är fel att splittra syskon(som så ofta händer)

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com