ante omnis mea familia

Ett vuxet BARN

Idag var det helt underbart väder, precis som igår. När jag hämtat barnen på dagis gick vi ner till macken och köpte glass innan vi gick ner på gården för att leka lite. Hela vårt område är udner ombyggnad och det mest positiva är inte alla nya hus utanm våra nya lekplatser som blivit uppfräschade. Favoriten är gungan ni ser uppe till höger, till och med JAG älskar att gunga på den.

Madde kom över en sväng idag och satt och pratade lite och höll oss sällskap när barnen duschades rena av sanden som de hade rullat runt i. Barnen fick serverades ris och Tikki Masala (kyckling) med banan till efterrätt. Phini förvånar mig stundtals hur mycket han kan klämma i sig. Han är tydligen mitt inne i en växtperiod – han äter som en gris på dagis och äter mycket hemma till middag med. Och som mamma finns det inte mycket annat som gör en förälder glad än att se barnen äta bra, särskilt som mina barn alltid har varit ganska dåliga med maten förr.

Och som de växer..! Det slog mig idag. Phini når mig till revbenen och Laaiti till min midja. Ja, jag vet att jag är kort men ändå.

Nu är snart sommaren här och jag fullkomligt längtar till brunbrända ben! Det ska bli så skönt att bara ta på pojkarna shorts och sandaler och springa iväg. I byn jag bor i anordnas en marknad varje år med sedanliga marknadsstånd och karuseller och jag längtar dit och hoppas att barnen vågar åka fler karuseller i år. Jag vet att JAG ska åka i alla fall. Jag har inte vuxit upp ännu!

Jag är inget mindre än ett vuxet barn. Jag har inga problem med att åka rutschkana eller gunga – jag skäms inte ett dugg!

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

9 tankar om “Ett vuxet BARN”