Everytime I see your bubbly face!

I går blev hon hela 3 månader. Tiden rusar förbi!
Hon har upptäckt att hon har händer och de är roliga att stoppa in i munnen ju. Sen älskar hon att ligga och bubbla, som ni sett på videoklippen. Hon kan tugga fradga i timmar, haha. Det är så UNDERBART att få vara med hela tiden när hon utvecklas, lär sig nya saker, kommer på nya saker och när hon skiner upp i strålande leende. Särskilt på morgonen när man hör att hon har vaknat, tittar ner i spjälsängen och samma sekund hon ser mig eller sina bröder så blir hon lycklig och ler och jollrar åt oss.

Du gillar kanske också...

3 svar

  1. mimmi skriver:

    :heart:

  2. Jim skriver:

    Mitt jobb har spärrat allt vad vissa bilder och filmer heter så jag kan inte se ett skit… men det var inte därför jag skriver. Såg här till höger att din blogg är värd en del pengar. Jag kom då genast tänka på att jag skulle kunna behöva en ny bil.. (det räcker nog till en lite bättre till dig också). Sälj bloggen o skaffan en ny. Du o jag behöver nya bilar!!! o Phini behöver en moppe snart som skall trimmas.

  3. eightbits skriver:

    BLUBB BLUBB! :D :heart:

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.