Exklusiva bilder från förlossningen

Förresten så var Björn här och plockade hem den lilla vita för några dagar sedan. Nått stämde inte med den, den var enormt slö. Så han har formaterat och boostat den så nu är det go i den lille jäveln. I går hämtade han den svarta för nått stämde inte med den, bland annat ett hundratal virus, spyware, trojaner och gud-vet-vad. Så nu har han fixat den med. Han är bra att ha, Björn. Han är liksom allt-i-ett. Han är, som jag skrev i ett sms till honom, en favorit i kontaktlistan, en av mina bästisar, brorsan jag aldrig fick och maken jag aldrig kommer få.
Jag älskar Björn. Han är den enda mannen bortsett från min pappa, som aldrig nånsin gjort mig besviken. Han är en alfahanne och fler män borde vara som honom.
När jag fick hem denna vita igen låg där en mapp på skrivbordet som heter “Sett dessa” och den var full med bilder som han tog på förlossningen när Kaeli föddes. Och det var kul att få se hans “point of view”. Och jag retar mig så in i helvete på min hårfärg på förlossningen. Vad i helvete tänkte jag..?!
Jävla hormoner!

IMG_6808 (Medium)IMG_6809 (Medium) IMG_6810 (Medium)IMG_6811 (Medium)
IMG_6791 (Medium)IMG_6799 (Medium)
IMG_6818 (Medium)IMG_6776 (Medium)
På den sista bilden, längst ner till höger, är hon några sekunder gammal. Fortfarande våt av fostervatten! Det var den första bilden Björn tog på henne.

Och appropå Kaeli. I förra inlägget bad jag er tala om vad ni vill läsa om och nån av er ville veta hur det gått med familjerätten. Jag har varit relativt restriktiv med att skriva om sånt eftersom jag försöker undvika att trampa i skit, om ni förstår vad jag menar. Somliga människor tar det personligt och som en anledning att starta gräl.
Men vad rör mig och min dotter i det ärendet: Jag och Kaeli blev kallade till Familjerätten. Eftersom jag angivit en far, som inte fyllt i pappret själv eftersom jag inte ville skicka pappret till honom utan frågade om han ville komma hit och skriva under vilket han vägrade. Och eftersom jag inte ville skicka det till honom (de ska bevittnas) så ville han hellre ta det via familjerätten. Så jag ringde familjerätten och pratade med dem och gick dit när jag fick min tid. Jag svarade på deras frågor och skrev under och de skulle sen skicka en tid till hennes far. Så nu ska han dit, om han inte redan varit där, bli intervjuad och skriva under och godkänna faderskapet. Om han inte godkänner faderskapet kommer det påbörjas en faderskapsutredning där man fastställer faderskap med DNA från saliv. Och om han gör det, kommer det ta ännu längre tid. Allt hade gått mycket fortare och smidigare om han bara hade tackat ja till mina inbjudningar och svalt sin stolthet och insett vad som är viktigast – hans dotter och inte sitt eget ego. Min personliga åsikt och det står jag för. Så shoot me. Men vad vet jag, han kanske föredrar en klumpsumma från FK att betala i underhållstöd… Och eftersom han jobbar så mycket som han påstod i en av sina kommentarer, så borde de tusenlapparna inte märkas från hans konto. Om han nu inte redan spenderat de på utekvällarna där mina vänner och bekanta stött på honom. Hörsägen förvisso, I wash my hands.

Och om jag hört av honom? Inte sedan han sa åt mig att skicka papperna till honom och när jag sa nej svarade han att vi får ta det via familjerätten. Sedan dess har han varken ringt eller smsat mig. Han har lämnat kommentarer i bloggen men räknar jag det som kontakt? Nej.
Sen har jag nyligen bytt telefonnummer. Och det numret har han inte. Han kan skicka ett brev på posten om han vill nå mig. Eller better yet – ta det via familjerätten. Det är ju så han vill ha det. Så han behöver inte mitt nummer. Han kan ringa 046-25 11 00 till Staffanstorps Kommun, be att få bli kopplad till familjerätten och ta sitt ärende via dem. Det blir bra. Det var så han ville ha det.

Så jag väntar på besked från familjerätten om hur allt har gått. Jag försökte ringa idag men får återkomma i morgon.

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. Jessica skriver:

  Jag förstår dig och hade handlat likadant som du. Han tycker du ska åka ut dit med alla dina barn när han lätt kan ta sig till dig. Och jag tycker han e korkad som ens kommer på iden. MEN, om jag försöker sätta mig in i en tonårings liv (Keali blir ju tonåring någon gång) så kanske hon ser på saken annorlunda. Då när man ska bryta sig från sina föräldrar och allt det där så är det möjligt att hon vänder det mot dig och anklagar dig för att ha hindrat henne att träffa sin far.
  Det behöver inte alls bli detta scenario, jag bara försökte sätta mig in i det på ett annat sätt.

 2. Jim skriver:

  Så antingen räknas jag inte som MAN i dina ögon eller så har jag gjort dig besviken. Jag vet riktigt om jag vill veta vilket.

 3. Tenja skriver:

  Vilka härliga bilder! =)

 4. Me skriver:

  Du hade iaf en killersolbränna! Huvudet kan man klippa bort på foton ;)

 5. Wousch skriver:

  Fantastiska bilder på världens största underverk :camera:

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.