EXKLUSIVT: Tävling hos missmaddis.com

safe_image.php Det är inget vanligt förekommande. Jag kan faktiskt inte minnas att jag någonsin haft en riktig tävling i min blogg. Det där med reklam och tävlingar har inte varit min grej. Men idag kommer den första (och kanske enda) seriösa tävlingen hos missmaddis.com som jag faktiskt med stolthet kan stå för. I samarbete med alskadebarn.se ska Tina och jag nu lotta ut ett presentkort med värde av 800kr (som ej går att lösas in mot kontanter)

Bakgrund till detta samarbete.
090306015-thumb Ni som följt bloggen en längre tid minns kanske då jag beställde mina kärleksringar. Jag hade inte i min vildaste fantasi föreställt mig att jag skulel gifta mig med någon igen, även om det blev så ändå. Jag tänkte lite så, att de jag faktiskt älskar mest, som faktiskt alltid kommer vara mina, är ju mina barn. Så jag sa nej till vigselring, ja till kärleksring. Jag letade runt lite på internet och fastnade vid länken “Älskade Barn” och kom in på en 090306023-thumb sida där de stämplar ringar, fyrstavar, amuletter med mera. Det dröjde inte länge förrän jag hade bestämt mig., Sådana ringar ville jag ha. Med mina barns namn och deras födelsedatum.
Jag la min beställning och hade lite kontakt med Tina, som äger Älskade Barn och tillverkar smyckena. Kort där på kom mina ringar säkert fram till mig och det var utan tvekan en av de lyckligaste dagarna för mig år 2009 när jag satte dessa ringar på mitt vänstra ringfinger och de har suttit där sedan dess och kommer så att göra tills dagen jag dör.

Min första upplevelse av företaget var seriöst och Tina arbetade fort och förstod exakt hur jag ville ha det. Hon var proffessionell men mjuk och jag fick snabbt ett förtroende för henne. Tina kikade förbi min blogg någon gång då jag hade lämnat min adress och kommenterade några inlägg med. Vi höll kontakt och för några veckor sedan, på Tinas förslag, kom vi överens om att lägga upp en tävling.

För mig var det ingen tvekan om saken, även om jag inte brukar ha tävlingar.
Eftersom mina ringar betyder så mycket för mig då de är både behagliga att se på och har en sentimental innebörd, är det ett perfekt smycke och den glädjen, som Tina bringar, vill jag så gärna dela med mig utav och nu har Tina öppnat den dörren – för er.

Tävlingsregler:

♥ Du lämnar ditt bidrag och deltar genom att lämna en kommentar här, till detta inlägg, i denna bloggen.

♥ Tävlingen pågår fram till den 10:e januari och vinnaren presenteras någon gång mellan den 11:e januari till den 12:e januari.

Svara på dessa två frågor:
   » När startades Älskade Barn?
   » När började missmaddis att blogga?

♥ Länka till http://missmaddis.com.preview.binero.se och http://alskadebarn.se på din hemsida/blogg och berätta att du deltar i tävlingen.

♥ Slutligen: Motivera varför just DU borde vinna denna tävlingen och vad du skulel vilja välja till värdet av ditt presentkort om 800 kr.

Lycka till & may the best man/woman win.

Du gillar kanske också...

18 svar

 1. Marielle skriver:

  Fråga 1: Maj 2002
  Fråga 2: December 2002

  Hej!
  Mitt namn är Marielle, jag är 21 år och har en dotter på snart 2 år som är mitt ALLT!
  Jag är ensamstående och försöker pussla ihop mitt liv på bästa möjliga sätt. Jag sätter alltid min dotter Elin i första hand, vilket inte hennes pappa gör, dessa män alltså!

  Om jag nu vinner tävligen så skulle jag vilja göra en silverring me texten ”Elin 20:16” med datum i framkanten på ringen ”080324”.
  Den ringen skulle jag aldrig ta av mig,aldrig. Hon är mitt ALLT!
  Och om jag nån dag skulle vara lite mindre glad kan jag ju alltid kolla ner på mitt finger och ringen kommer påminna mig om min underbara dotter, hon är mitt allt och lite till.

  Tack för en förjävla(om man får säga så) bra blogg! :)
  You go girl!

  Kram Marielle

 2. mimmi skriver:

  1. Älskade barns nätshop startades 2006
  2. Missmaddis startade blogga år 2000
  3. Jag har länkat till missmaddis på min blogg sedan innan och har nu lagt till alskadebarn.se
  4. Jag har idag 4 januari lagt ett inlägg på min blogg om att jag deltar i en tävling anordnad av missmaddis och Älskade barn.
  5. Jag är ensamstående och har uppfostrat mina barn själv. Om några dagar rycker min äldsta son in i lumpen. För att alltid ha min familj samlad hos mig vill jag bära en ring med texten ”Ante Omnis Mea Familia” eller ”Familia Ante Omnia”. Det påminner mig om vad meningen med mitt liv är – min barn – min familj! Det skulle betyda väldigt mycket att vinna ringen just nu i mitt liv, när familjen splittras lite.

  *kjerlek* Lycka till på mig, jag är värd något extra just nu…..

 3. Anna skriver:

  1. Älskade barn startades 2006
  2. Missmaddis började blogga år 2000

  Hej hej mitt namn är Anna!

  Jag kan nog inte riktigt tala om varför just JAG ska vinna men jag kan tala om vad jag skulle göra om jag vann =) Det är så att jag och min sambo inte kan få barn och har därför bestämmt oss för att inte försöka få barn på något annat sätt heller (tex adopter eller liknande) Så när min lille syster talade om för mig att hon var med barn blev jag super glad. Och jag blev ännu gladare då hon nu har talat om för mig att jag ska bli barnets gudmor. Så det jag skulle göra är att köpa mig ett halsband hos Älskade barn med min gudsons namn och födelseår. så att jag alltid kan bära det stolt runt min hals…

  (Jag har också länkat på min egan blogg att jag är med i den här tävlingen och länkat till både missmaddis och älskade barn

 4. Jenny Dahlgren skriver:

  Älskade barn staratde 2006
  Miss Maddis började blogga 2000

  Om jag vinner…ska jag gravera in mina älskade tvilling flickors namn och födelse och hänga runt halsen. Mina änglabarn som gick bort April 09. Två timmar vardera fick jag ha med dom. I Mars väntas en lillasyster eller lillebror :D Så klart ska även detta namn graveras så jag och barnens pappa kan bära med oss dessa namn livet ut.

 5. Therese skriver:

  Har länkat nu=)
  Älskade barn startades 2006
  Missmaddis började blogga i dec 2000(har följt den sen 2006/2007=)

  Tycker det är svårt att säga varför jag ska vinna, vill ha min familjs namn..(hunden är inräknad) på en ring, och Ab Imo Pectore) på sidan(av hela mitt hjärta)

  Levde väldigt desktruktivt liv innan jag träffa min gubbe, så han betyder väldigt mycket för mig med=) *harrt* Och har velat ha ett namnsmycke sen Isak kom till världen=)

 6. Hej tjejen KUL tävling!

  Jag har gjort klart för min sambo att jag vill ha våra vigselringar från älskade barn, sedan jag såg dessa hos dig, för X antar månader sedan. Han håller gudskelov med, annars hade jag fått byta (honom ^) )

  Vill även ha en för varje barn som kommer ur min kropp – Vilket idag är Min underbare MIO 3år gammal. Stjärnan som mitt liv kretsar runt – Mannen i mitt liv.

  Fråga 1: Enligt alskadebarn.se startade företaget 2006

  Fråga 2: När du Maddis började BLOGGA är lite kryptiskt formulerat, för du skrev din första Lunardagbok (som jag läst mycket av) 20 december 2000.
  Din första BLOGG (även om det heter Blogg på Lunarstorm nu med) startade du 12 februari 2007 (och där har jag den stora äran att ha varit en av 5 som det länkats till)
  DOCK startades missmaddis.com 9 november 2007.

  Ps. Osmart att ha kommentarerna synliga ;) Det blir förvisso fler som tävlar men sämre för oss som kan svaren :P Ds.

 7. Som du vet har jag länkat till dig i alla år… Egentligen är jag jävligt anti när man måste skriva ett inlägg om att man är med och tävlar… men vad fan.
  Ringarna och smyckerna är underbara. Måste börja skapa smycken själv igen snart…

 8. Jenny skriver:

  Älskade barn startade 2006
  Missmaddis jag vet inte, det beror på om det är denna bloggen eller om det är från lunarstorm eller när. Jag har följt dig sen din blogg tid på lunarstorm i alla fall. Annars dec 2000.

  Jag vill vinna för att jag hade gett detta som present till min mammas man som är gudfar till alla min mammas barnbarn. Denna underbara man har inga egna barn men har tagit till sig mammas barnbarn som sina egna. Eller så behåller jag det själv, för liten sugen blir jag att.. ;-)

 9. Emma skriver:

  *harrt*
  Vad roligt! Klart jag vill vara med i tävlingen! Vilken ära om man vinner ett sånt pris!

  Jag har länkat till er bägge… på bägge bloggarna, fast det är ju bara den öppna som syns för allmänheten, men du kan ju dubbelkolla. Ville få med de där små bilderna men jag minns inte hur man gör.
  Har bara skrivit ett inlägg på den öppna bloggen – yet.

  Nåväl. Älskade Barn startades 2006 och missmaddis har bloggat sedan december 2000. Heja, heja, friskt humör. Vad skulle vi hur-många-som-helst göra om du bestämde dig för att sluta?

  Varför jag skulle vinna? Hmm.. This is the toughest part.. *hmm*

  Kanske som en evig påminnelse om det jag kan och har utbildning för men som jag lagt på is på obestämd tid. Som ett minne av min och Maddis stenhårda kamp.

  Helt enkelt som ett minne för ALLT det jag kan, hur stark jag är, att jag kan hjälpa… en påminnelse även i de stunder jag vacklar och tvivlar och inte tror på mig själv. *blush*

 10. Tina skriver:

  jag röstar HELT KLART på att mimmi ska vinna. *cheer*

 11. Madde skriver:

  Åhh va spännande med tävling.
  Älskade Barn startades år 2006, men 2008-08-14 startades aktiebolaget och 2008-11-20 blev de registrerad för f-skatt.
  Missmaddis har bloggat sedan år 2000 i december.
  Jag vill vinna för att jag har länge funderat på att beställa därifrån. Nu har jag en stor anledning och set är min son Kasper som snart är 4 månader. Jag och min sambo har pratat om att beställa likadana ringar som du (Missmaddis) har. Jag tycker att de är så otrolig vackra. Tyvärr så är ekonomin inte den bästa, nr man får ut endast 5000 i månaden kan man liksom inte handla så mycket, men det sparas för att kunna köpa en ring som jag kan bära på mitt finger till den dagen jag dör.

  Jag har länkat till båda sidorna i min blogg nu.
  Ha det toppen nu :)
  Kram kram

 12. Amanda skriver:

  Hej!
  Jag vill gärna vara med i tävlingen ni har, här kommer mina svar:

  1. Älskade Barn startades 2006 (namnet kom till då Tina beställde märklappar till de barnkläder hon sydde)
  2. Missmaddis har bloggat sen December -02

  Motivering:
  Har varit inne på Älskade Barn så många gånger och drömt att jag tappat räkningen. Hade en kort mailkontakt i mitten av oktober för att kolla om min idé på smycke fungerade. Jag är nybliven mamma till en liten ”mumla”, en enastående liten tjej som nockat undan fötterna på mig … det är helt fantastiskt och jag kan inte förstå att jag en gång i tiden aldrig ville ha barn?
  Har pikat och slängt ledtrådar åt min familj, muntligen och via bloggen där jag t.o.m. har en liten ”önskelista” med länk. Trots att min födelsedag i november och Julafton passerat har ingen nappat … jag står fortfarande utan mitt älskade smycke från ”Älskade Barn”! Hjälp mig?!

  Inlägg om denna tävling, samt länk till båda finns här: http://amwi.blogspot.com/2010/01/jag-ar-med-och-tavlar.html

  God fortsättning på 2010 på Er båda!

 13. tiners skriver:

  Äntligen..Älskar tävlingar *clap*
  missmaddis har bloggat sedan december 2000, Älskade Barn startades år 2006

  Missmaddis ger mig chansen till något skitsnyggt, vackert & UNIKT – Kul att Älskade barn inte går att köpa i var butik!!

 14. Viola skriver:

  1. Älskade barn startade 2006
  2. Miss Maddis började blogga år 2000

  Jag har ingen blogg, så jag kommer skriva i min facebookstatus istället om det är ok ^)

  Om jag skulle vinna, skulle jag vilja ha en ring till mig med min sambos namn på och datumet vi kom ihop. Det är 8 december 2000. Just numret 8 har återkommit som ett lyckotal i olika sammanhang under dessa år, och är ett starkt nummer för oss bägge. För övrigt är jag född 8 Januari ;) Vi har således snart varit ihop i 10 år, och blev ihop sista året på gymnasiet! Vi har varit med varandra i vått och torrt, i svåra och lätta stunder. Vi har otroligt tråkigt utan varandra och är helt enkelt varandras själsfränder! Och den dagen då en liten förhoppningsvis tittar fram, kommer jag att beställa en kärleksring då också :)
  Men men en sak i taget :D vi har dessutom varit förlovade i snart 5 år.

  Roligt att läsa allas motiveringar, speciellt eftersom det är kärleksförklaringar! Vi kan inte ha nog med kärlek i denna värld! Kram på dig Miss Maddis och tack för chansen *kjerlek*

 15. netscape skriver:

  Mina svar:
  1. Älskade Barn startades 2006
  2. MissMaddis första blogg/dagboksinlägg skrevs 2000

  *kjerlek* *kjerlek* *kjerlek* *kjerlek* *kjerlek* *kjerlek*
  Jag älskar mina barn….älskar min sambo, älskar livet…och snygga smycken! *yay* *yay* *yay* *yay* *yay* *yay* *yay* *yay* *yay*

 1. 5 januari, 2010

  […] vinner så kommer jag någon gång att beställa en, den ringen kommer att följa mig med i graven! Här är adressen till tävlingen. Besök gärna dessa sidor, ni kommer inte att bli missnöjda, det lovar […]

 2. 5 januari, 2010

  […] var alles för ikväll. Glöm inte TÄVLINGEN!! var addthis_pub = 'missmaddis'; var addthis_language = 'sv';var addthis_options = 'email, […]

 3. 6 januari, 2010

  […] på tävlingsfrågorna inne hos MissMaddis. […]

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com