ante omnis mea familia

EXKLUSIVT: Tävling hos missmaddis.com

safe_image.php Det är inget vanligt förekommande. Jag kan faktiskt inte minnas att jag någonsin haft en riktig tävling i min blogg. Det där med reklam och tävlingar har inte varit min grej. Men idag kommer den första (och kanske enda) seriösa tävlingen hos missmaddis.com som jag faktiskt med stolthet kan stå för. I samarbete med alskadebarn.se ska Tina och jag nu lotta ut ett presentkort med värde av 800kr (som ej går att lösas in mot kontanter)

Bakgrund till detta samarbete.
090306015-thumb Ni som följt bloggen en längre tid minns kanske då jag beställde mina kärleksringar. Jag hade inte i min vildaste fantasi föreställt mig att jag skulel gifta mig med någon igen, även om det blev så ändå. Jag tänkte lite så, att de jag faktiskt älskar mest, som faktiskt alltid kommer vara mina, är ju mina barn. Så jag sa nej till vigselring, ja till kärleksring. Jag letade runt lite på internet och fastnade vid länken “Älskade Barn” och kom in på en 090306023-thumb sida där de stämplar ringar, fyrstavar, amuletter med mera. Det dröjde inte länge förrän jag hade bestämt mig., Sådana ringar ville jag ha. Med mina barns namn och deras födelsedatum.
Jag la min beställning och hade lite kontakt med Tina, som äger Älskade Barn och tillverkar smyckena. Kort där på kom mina ringar säkert fram till mig och det var utan tvekan en av de lyckligaste dagarna för mig år 2009 när jag satte dessa ringar på mitt vänstra ringfinger och de har suttit där sedan dess och kommer så att göra tills dagen jag dör.

Min första upplevelse av företaget var seriöst och Tina arbetade fort och förstod exakt hur jag ville ha det. Hon var proffessionell men mjuk och jag fick snabbt ett förtroende för henne. Tina kikade förbi min blogg någon gång då jag hade lämnat min adress och kommenterade några inlägg med. Vi höll kontakt och för några veckor sedan, på Tinas förslag, kom vi överens om att lägga upp en tävling.

För mig var det ingen tvekan om saken, även om jag inte brukar ha tävlingar.
Eftersom mina ringar betyder så mycket för mig då de är både behagliga att se på och har en sentimental innebörd, är det ett perfekt smycke och den glädjen, som Tina bringar, vill jag så gärna dela med mig utav och nu har Tina öppnat den dörren – för er.

Tävlingsregler:

♥ Du lämnar ditt bidrag och deltar genom att lämna en kommentar här, till detta inlägg, i denna bloggen.

♥ Tävlingen pågår fram till den 10:e januari och vinnaren presenteras någon gång mellan den 11:e januari till den 12:e januari.

Svara på dessa två frågor:
   » När startades Älskade Barn?
   » När började missmaddis att blogga?

♥ Länka till http://missmaddis.com.preview.binero.se och http://alskadebarn.se på din hemsida/blogg och berätta att du deltar i tävlingen.

♥ Slutligen: Motivera varför just DU borde vinna denna tävlingen och vad du skulel vilja välja till värdet av ditt presentkort om 800 kr.

Lycka till & may the best man/woman win.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

18 tankar om “EXKLUSIVT: Tävling hos missmaddis.com”

%d bloggare gillar detta: