Fackin SNÖ! Jag vill skrämma grannkärringen ju!

Jag visste då fan inte om jag skulle skratta eller gråta i morse när jag gick upp och tittade ut genom köksfönstret och såg den vita tunna slöjan som lagt sig på marken under natten. Snö. Mer jävla snö. Har vi inte fått NOG nu, är det inte bra såhär? Alright, att kidsen vill ha snö på sportlovet hör ju liksom till, det ska åkas skidor på sportlovet, det har man gjort i alla tider men lite fucking dispens kan vi väl få med tanke på att det varit jävla vinter och snö sen NOVEMBER. Vintern kom tidigt och vinter kom hårt. Och det är februari nu och det är likförbannat fortfarande snö och jävla kallt. Lägg ner, nu. Jag vill ha värme. Jag vill ha vår och sommar och kunna slippa jävla jackor och mössor och overaller och termobrallor och jag vill ta på mina sandaler, visa mina ankelkedjor och gå i linne och skrämma grannkärringen med alla mina asgrymma tatueringar.

Go’morron, jag heter Madeleine och jag vaknade på fel sida. Eller ja, att påstå att jag ens VAKNADE är lite i överkant, jag har fan knappt sovit. Dottern min har varit orolig och vaknat en sisådär en gång i timmen och det är ju lagom roligt när man ska jobba och det är sportlov, vilket innebär att jag EGENTLIGEN inte behöver gå upp klockan fucking 7 på morgonen. Om det inte vore för att min dotter tyckte det. Hon tyckte att jag ska upp klockan 07 och hon tyckte att jag skulle springa upp och ner mellan hennes säng och min säng en gång i timmen eller så. Hon har uppenbart tokiga idéer.

Jävla snö. Jag vill sova lite till.

Du gillar kanske också...

7 svar

 1. Kim skriver:

  :heart: Dig

  Ha en bra dag :-D

 2. Mattias skriver:

  Mohahahahahaha!!!

 3. Vesslan skriver:

  :thunder: Det låter ungefär som att vi har ungefär samma humör idag. För min del har jag bara kännt mig motarbetad. blä..

 4. Ulrika skriver:

  Jag är så jävla trött på snön nu. Här har det snöat sen igår.. :(

 5. mimmi skriver:

  Så, så, lugn och fin! Tålamod är en dygd! Dottern din växer inte upp över en natt och snö kommer vi inte ifrån förrän säkrast i slutet av april.

  HELVETES SNÖJÄVELSKIT!!!!!!!!!!!!! :X-P: :reallyangry:

 6. B skriver:

  Jag vill ha snö på vintern och sol o värme på sommaren. Inget jävla mellanting året om. :P

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com