Facts straight

Jag vill med detta inlägget klargöra de skyddade inläggen.

Varför låser jag vissa inlägg om jag nu är så jävla öppen, ärlig och står för det jag skriver?
Ganska enkelt, och jag tror jag har nämnt det förr – men för de mindre begåvade kan en upprepning behövas.

Jag låser inlägg av olika anledningar.

Ibland för att jag inte vill starta onödiga gräl med människor som kommer ta illa vid sig. Exempelvis mina ex, som mina söners far (RIP) och min dotters far.
Om jag VET att ett inlägg kommer att starta turbulens så väljer jag att låsa det för att inte ge de mer bränsle. För så jävla grälsjuk är jag inte. Jag har också rätt att skriva av mig och mår bättre om jag gör det – men vill för den sakens skull inte gräla mer än nödvändigt.
Dessvärre är det uppenbart att jag får kommentarer ändå av nämnde människor, som skriver sina kommentarer till irrelevanta inlägg, under alias och fejk-emails och som tydligen glömt att jag faktiskt har LITE koll på vissa ip-adresser. Och den enda anledningen jag kan tänka mig till varför de gör det är just för att röra om i grytan.

Ibland skriver jag skyddade inlägg som inte rör något aktuellt i mitt liv just nu. Ibland är det för utelämnande och privat för att skrivas offentligt och det kan vara allt från poesi jag skrivit, brev jag skrivit eller brev jag fått eller ibland bara mina djupaste känslor: på gott & ont.

Ibland skriver jag om något möte jag varit på och återberättar en del fakta och mina tankar kring detta och låser inläggen för att vissa människor inte behöver veta det. Det kan vara kontakt med någon myndighet eller annat. “Need-to-know-basis”, typ.

 

Förstår ni?
Så nej, skyddade inlägg innebär inte alltid att jag snackar skit om någon bakom stängda dörrar för att jag inte vågar skriva det offentligt.

Martin, både du och hela världen VET redan att jag tycker du är ett KUKSKAFT, jag behöver inte skriva det i låsta inlägg för det – som svar på din kommentar som du inte har kuk nog att signera med ditt riktiga namn.
Och smickra inte dig själv, alla mina låsta inlägg handlar inte om dig…

Du gillar kanske också...

7 svar

 1. mimmi skriver:

  Ha ha ha…. du är för gó gumman! You go girl!

 2. Emma skriver:

  Madde!

  Antar att man måste känna dig för att få lösenord till dina skyddade inlägg? Annars vill jag ha! :( har följt dig i 2 års tid nu och blir lika frustrerad varje gång det e ett låst inlägg..
  by the way, du e grym!

 3. Emma skriver:

  ps. jag förstår självklart om du inte delar ut det hej vilt, du har ett privatliv som e värt att hålla på också, jag förstår :)

 4. Kim skriver:

  Jag tror vissa människor är så grymt bittra & så sjukt nyfikna när det kommer till din låsta blogg. Men att en människa tar för givet om vad där står? Värre ego finns ju inte. Självklart förstår jag att han blir bitter, självklart VILL han se vad som skrivs om honom. Men som du skrev, han vet redan vad du tycker.

  Vi ”blogg”läsare behöver inte tycka som Madde, många ggr har jag tyckt annorlunda för alla tycker inte sammma. Madde blir definitivt inte sur å vresig bara för att någon tycker annorlunda. Madde respekterar andra människors åsikter.

  Hela världen kretsar inte kring dig Martin, Madde har ett liv utanför dig. Hon har 3 barn att uppfostra varav ett är ditt som du inte ens har stake nog att träffa utan att tro att alla Maddes bloggläsare ska hoppa på dig & banka dig gul & blå.. Madde behöver inte skriva dynga om dig, det räcker med den dynga du själv kommer med [kommentarer] för att man ska förstå hur, hmm.. blåst du är.. DU om någon borde ta dig i kragen & fixa till ditt liv & inse att det finns andra än DIG att visa hänsyn till som t.ex din dotter, den mest underbara lilla flicka som finns. Lägg din stolthet på hyllan & agera PAPPA för en gång skull, kan du inte det? Så tycker jag att du ska ta ett steg tbx och erkänna att du inte är man nog. Det finns hjälp att få.. =D

  P.s Alla ni bloggläsare som har sett bilden på Madde där hon har vingar, ni vet om att det är en retuscherad bild va?? MADDE har inga vingar i verkligheten [bli inte allt för besvikna nu], men ett stort hjärta med massa kärlek.. HiHi..

  Hajj & Avajj..

 5. Estelle skriver:

  Hej :-)

  Kah läser din blogg lite till och från och tycker att du skriver så sjukt bra och inspirerande!
  undrar om man kan få ditt lösenord kanske?

  ha d super och YOU GO!

 6. anniz skriver:

  Liksom jag undrar om man kan få läsa?
  Har följt dig ett tag men inte kommenterat under en så lång tid..!

 7. Marie skriver:

  Åh jag som tänkte att de låsta inläggen alltid skulle handla om mig :)

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com