ante omnis mea familia

Fan, jag stack mig igen på jobb

Igår gick dagen fan så mycket snabbare på jobb. Dels för att Cind var där, dels för att vi hade myckt att göra och faktiskt för att jag itne slutade alldeles för sent. jag hade det bra i studion och en del att göra i butiken. Vi har fått nya montrar och en utav dem är uppe och Cindy håller på att göra så jävla fint där, det blir mer organiserat och stilrent och jag börjar tycka mer och mer om det.

Jag hade en liten olycka på jobbet igår. En riktig “ops” grej hände. Jag har en liten rutin i studion. När jag har piercat färdigt tar jag alltid nålen först och kastar den i min behållare. Sen tar jag tången och lägger den för sterilisering, jag tar saxen och lägger tillbaka den och sen tar jag allt papper och förpackningar och knycklar ihop det i handen och drar handsken över och kastar i papperskorgen. Men jag vet inte om jag var disträ igår eller vad det var för när jag tog alla papper och förpacknigar och knycklade ihop det kände jag hur det stack till hårt som fan i handen på mig.
Fan.. nålen. Jag körde den rakt in i min egen hand. Det har aldrig hänt förr. Och sen ska jag faktiskt erkänna att mab blir nervös. Nervös för smittor. Men faktisakt blir man nog mindre nervös när det är en ung tjej på 15 som kanske inte ligger i samma riskzon som någon med en annan livsstil. Jag vet, jag vet,  bespara mig ytterligare kommenater om att jag är fördomsfull. Fuck you. Jag är inte fördomsfull, jag är realistisk och logisk. Men jag stack mig och det gjorde ont och blödde. Finns det ingen försäkring jag kan inkassera, haha. Detta har fktiskt hänt en gång innan men inte för att jag glömde plocka undan nålen.. Läs mer om det här. Det är ett farligt jobb jag har? Man blir extra paranoid när man är mamma, jag vill ju helst inte råka dra på mig nån smitta och dra hem till mina barn. Eller ännu värre, få aids och DÖ.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

8 tankar om “Fan, jag stack mig igen på jobb”

%d bloggare gillar detta: