Fars Dag och cupcakes

Idag är det söndag och Fars Dag. Jag tillhör kategorin som gärna firar min pappa. En kram och en puss och ett litet “tack för att du finns och tack för att du är min pappa, jag älskar dig” Det kostar ingenting att visa omtanke och kärlek. Och tur är väl det för jag är fattig som en kyrkråtta haha.  Jag tänkte dock, dagen till ära, ge mig på något som jag inte gjort innan. Maria inspirerade mig med sina underbara cupcakes och jag lurade till mig hennes speciella recept med den viktigaste huvud ingrediensen kärlek. Det är ALLTID min huvud ingrediens och oftast därför man inte misslyckas. Men hennes recept sparar jag lite och ger mig på ett annat recept idag. Min plan var egentligen att baka igår med mina kusiner, men det var bara Lizette som dök upp, på kvällen. Så det får bli idag och jag tar med mig resultatet hem till mina föräldrar.
Jag har suttit och googlat massa cupcakes och inspirationen är enorm. Man ser dessa vackra konstverk av bakverk och blir överväldigad och undrar hur man nånsin ska kunna slå det där. Men jag vet att jag har ett stort intresse av det och man måste ju börja nånstans. Men jag funderar på om jag inte borde göra detta till min grej och beställa hem massa utstickare, former, sockerpasta och allt vad det heter.

Har du något bra recept att dela med dig eller andra tips?

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. MariaMalmgren skriver:

    http://www.kakburken.se brukar jag handla på..;) dem har allt..;) och sjukt snabbt levererat med..;) *harrt* *harrt* säger bara en sak… låt fantasin flöda och lek med det… haha det var faktiskt 2 saker..;)

  2. MittLivSomJag (Emma) skriver:

    Den stora cupcake-gudinnan är ju för mig http://blixman.blogg.se/category/cupcakes.html :) men antar att du redan förlorat dig i henne kreativitet?

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com