FARS DAG: Världens bästa pappa! 

På söndag är det fars dag. Detta året kommer jag inte gratulera min far eftersom vi avslutat vår relation och det kvittar för mig. Förmodligen för hans del också då han inte uppskattar vare sig uppvaktning eller gåvor. 

Så detta året är det ”bara” Magnus vi firar. Det må vara en   kommersiell dag men jag tar gärna alla tillfällen som finns att hylla min man på alla sätt möjliga. För han är fantastisk. 

Med mig är han perfekt. För mig är han underbar.  Som make är han exeptionellt fantastisk. Han gör allt för mig och är mån om mitt mående. Han pysslar om mig och visar mig både kärlek och uppskattning. Han höjer aldrig rösten åt mig och säger aldrig ett ont ord till mig. Han är enormt respektfull. Han gör aldrig fel mot mig. Som jag har förstått det så var han inte såhär i sina tidigare relationer. Jag har hört en del om hur det varit förr och han förklarar det med att det är rätt nu. Vi är rätt för varandra. Jag är hans ”The One”.   Hans största kärlek, hans enda. Och det är vice versa. Jag har lärt mig så mycket med honom. Kärlek är det största. Lika mycket som han respekterar mig är han den jag respekterar mest likaså. Han är den jag litar mest på och han är min bästa vän.  Jag stöttar honom och tar hans parti i alla lägen. Vi har haft våra motgångar i livet men aldrig någonting som kommer oss emellan. Vi är så enormt trygga och säkra i vårt förhållande. Inget kan komma emellan oss. Inget kan förstöra oss. Vi är starka. 

Som pappa till mina barn tackar jag min lyckliga stjärna. Han har visat mig hur en pappa verkligen är. Att en pappa kan älska sina barn minst lika mycket som en mamma kan. Det är tragiskt nog ingenting jag varken sett eller upplevt tidigare. Magnus gör allt för sina barn. Jag har sett honom gråta för sina barn. Han grät bland annat när vår son blev allvarligt sjuk i RS virus och han ville inte lämna hans  sida. Han tog sig an mina 3 barn som om det vore det mest självklara när vi blev tillsammans. Inte för att någon bad honom om det eller förväntade sig det utan för att han ville. Han får alldeles för lite cred för sin papparoll. Han är en riktig hönspappa precis som jag är hönsmamma. Vi är rädda att släppa iväg våra barn men inser att man måste så göra för att låta de växa och utvecklas. Han är den föräldern som stått i vått och torrt vid sin äldste dotters sida när dennes mamma inte var där. Alla gånger barnet grät efter sin mamma torkade Magnus hennes tårar ovh när hon inte såg så grät han för hennes  skull. Han har tagit hand om henne sen hon var bebis. Han var en dedikerad ensamstående pappa med barn på heltid när vi träffades och han är kärleksfull och omhändertagande och underbar. 

Han är fantastisk. Jag har skrivit så mycket om min kärlek till honom och jag kommer fortsätta göra det. Jag vet att många kvinnor vill ha honom, någon som honom.  Npvra av dem har sagt det rakt ut till  mig. Jag klandrar de inte men jag tänker inte dela med mig. Han är bara min och han är garanterat trogen mig och lojal till 110%. 

Magnus. Du är min sanna själsfrände. Jag avgudar dig. 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 tankar om “FARS DAG: Världens bästa pappa! ”

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com