Favorit i repris

Detta skrev jag i min gamla blogg för några år sedan.
Otroligt hur det mesta faktiskt fortfarande stämmer?

VILL HA: Ny lägenhet & körkortet. Fler timmar på dygnet att hinna med allt som livet har att erbjuda, mer tid till barnen, mer tid till mig själv. Mer pengar att överrösa mina barn med allt de pekar på. En Espressomaskin skulle sitta fint med..

VILL INTE HA: Pojkvän/man/sambo/ex i mitt liv.

SKULLE VILJA: Få möjlighet att resa till bl.a Sydafrika, till barnens ursprung. Få möjlighet att  skjuta skallen av vissa odrägliga personer – jo det finns de som förtjänar det.

TYCKER OM ATT: Ha mina barn i knäet och höra de viska mjukt "jag älskar dig". Tycker om att skriva, skriva & åter skriva. Munkäftas ger lite krydda i vardagen.

TYCKER INTE OM ATT: Ringa mina vänner för att jag "borde" eller "måste" – då skiter jag hellre i det och ringer när jag känner för det istället, även om det är något år senare.

HAR ETT BRINNANDE INTRESSE FÖR: Att skriva. Har det undgått dig?  Brinner för att fotografera (dokumentera) och brinner för grafik, att få skapa något helt generellt.

BRYR MIG OM: Mitt eget liv – vilket inkluderar (åter igen) mina barn, min familj och mina närmsta vänner. Deras välmående kommer främst. Bryr mig om mitt morgonkaffe med.

BRYR MIG INTE OM: Det som inte berör mig i direkt anslutning till mig.

KÄNNER OBEHAG INFÖR: Fredagar, udda veckor & torsdagar jämna veckor.

PLANERAR ATT: Göra så mycket som möjliget detta året, resa och träffa fler människor detta året. Leva livet fullt ut och njuta av det. Planerar att flytta, skaffa körkortet, skaffa nya kläder och återstoden av möblemanget. Ska utvika mig i samtliga porrtidningar/herrtidningar samt göra en porrfilm och en snuff film.

BOR I: En trerums lägenhet på andra våningen till höger, med svampar och ballonger på dörren, där barnen delar rum med varandra och jag delar rum med andra.

SKULLE VILJA BO I:  Hyreshus, villa eller marklägenhet där jag kan ha min örtträdgård, min damm, mina blommor och där barnen har sin pool på sommaren och snöbubbe på vintern.

KLÄR MIG GÄRNA I: Kläder. Helst svarta kläder, numera fungerar urringat ypperligt. Kjolar klär mig bra, jag har schyssta ben. Camobrallor sitter bra och militär gröna färger funkar. Hattar går an & div accessoarer. Baggy går lika väl som tajt. Allt går hem.

ÄTER GÄRNA: Pappas Kaviarmacka som jag numera i vuxen ålder gör själv. Papps sötsur sås till stekt sill som jag ännu inte behärskar. Äter gärna fiskgratänger, panerad torsk och lagom lagad flintastek. Äter dock helst dubbel nougat – till frukost, lunch & middag.

ÄTER HELST INTE: Smörgåsrån, det har jag förätit mig på. Jag åt obligatosriska 2 stora pkt om dagen i nästan 3 år tills jag en dag bara tyckte det var äckligt. Inälvsmat går inte ner.

DRICKER GÄRNA: Kaffe. Kaffe Latte. Cappuchino, Caffe Mocha. Iskaffe. Baileys, Country Lane, Wild Africa.

TRÄNAR: Naken. Aldrig ensam.

TITTAR OFTA PÅ: Tittar aldrig på TV nuförtiden. Tittar mest på barnen när vi är tillsammans, tittar mest på Cindy på jobb och när kvällen kommer är det olika ansikten som kommer.. och går. Eller bara plattskärmen.

LÄSER: Metro på väg till jobb. Div. bloggar.

PRENUMERERAR PÅ: Själ, Kropp, Ande och tydligen en jävla massa reklam..?

MITT RÅD TILL DIG: Var uppkäftig mot minst 1 person varje dag, på ett bra sätt, med glimten i ögat. Alla borde ha attityd. Ge någon en kram/puss varje dag – alla behöver få/ge kärlek. Var ärlig – sanningen kommer alltid fram. Stå för vad du säger och säg vad du står för.

Du gillar kanske också...

2 svar

 1. Emma skriver:

  Fredagar jämna veckor och torsdagar udda veckor?!

  Eeeh.

  Man kanske borde skriva en sån lista och ta fram för sig själv senare, för att känna sig stolt eller för att se vad man åstadkommit. Jäkligt intressant… något jag aldrig har gjort.
  Jag har hittills hållit mig till önskelistor. :D

 2. missmaddis skriver:

  Emma: När jag skrev den listan var mina två söner hos sin pappa Fredagar jämna veckor och torsdagar udda veckor.. som sagt, jag skrev det för några år sen :)

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com