Fem stjärnor: missmaddis rejtar!

Nu känns det som hundra år innan jag bloggade så jag tänkte passa på att skriva några rader under tiden maskinen centrifugerar. Barnen är hos mamma och pappa och har varit där sedan fredags – på deras erbjudan. De tyckte att jag behöver vila ut och jag tänker inte säga emot. Det har gått bra i veckan. Stundtals har det varit kämpigt och mycket att göra men som alltid annars är det bara att bita ihop och göra det utan att bitcha för mycket om saken.

5 stjärnorFotoklok!
Fotoklok var enormt snabba med att leverera fotoboken. Den kom redan i fredags. Det var med en barnslig nyfikenhet och spänning jag öppnade paketet och såg min egen kreation ligga inplastad och jag slet upp den alldeles nya presenten till mig själv och blev så nöjd och glad med resultatet. Bilderna och sidorna håller väldigt god kvalité och boken är just det – en BOK. Jag inser mer och mer att begränsningarna är få och möjligheterna desto större och jag är inget mindre än NÖJD och boken är långt över mina förväntningar och förhoppningar. Så jag rekommenderar fotoklok till er alla. Priserna är schyssta, leveransen går förmodligen på amfetamin och speedar och kontakten med support är likaså fenomenal – eftersom jag hade problem med att ladda upp min fotobok av någon anledning, men support guidade mig och hjälpte mig direkt. 5 stjärnor!

33214_132118715836461_1321187012

83574_132118705988477_1321187107

5 stjärnorKronfågel!
Kronfågel svarade mitt mail och lämnade även svaret i min blogg – några av er kanske såg det. De tog mitt mail på största allvar (vilket jag uppskattade men inte förväntade mig) och kompensationen damp ner i brevlådan i fredags. Jag fick ett brev med två värdecheckar. 50:- vardera. och jag vill tycka att det är en generös kompensation då paketet jag ‘reklamerade’ Stinas kyckling, kostade mig dryga 30:- och då får jag vara mer än nöjd över denna kompensationen. Bra kundkontakt! Jag kommer fortsätta köpa Kronfågels produkter och ge de en chans till och hoppas på bättring! 5 stjärnor för gott bemötande och kompensation!

Fran_Kronfagel

Nu börjar jag nedräkningen till storseansen på Onsdag. Det ska bli sanslöst spännande. Terry Evans – in the flesh. Att få vara i samma rum med all den aktiviteten, jag undrar hur/om jag kommer påverkas av trycket i luften, av energin. Mediet vi städar hos pratade jag lite med i fredags när vi var där och jobbade. Hon sa något om att jag har mediala förmågor. jag har fått höra det förr, men har svårt att tro det. Att jag är öppen tillräckligt för att dra till mig aktivitet har vi nästan etablerat med tanke på den aktivitet jag haft i min lägenhet och i mitt liv stundtals men jag är inte öppen nog att kunna se eller känna något konkret. Ja, konkret nog för mig det vill säga för att jag har en specifik bild om hur det ‘bör’ gå till och jag har förmodligen, med största sannolikhet, alldeles fel för mig. Hon sa att jag kommer utveckla det senare och jag kan direkt säga att om jag någonsin får möjligheten till att göra just det så kommer jag inte tveka en sekund. Jag vet bara inte hur, var eller när – det är mitt hinder. Mediet och jag har en del gemensamt. Hon är också en livsnjutare med “The Secret”. Hon rekommenderade mig två böcker som jag ska läsa och hon sa “Köp de på Adlibris. I pocketform.” Och jag svarade att det är ju där jag brukar köpa mina böcker och hennes respons kom snabbt “Jag vet”. Haha. Man blir lite förstummad när man får ett sådant svar. Det är lite så, att man börjar se fram emot fredagarna och komma hem till henne och jobba och se vad/om man kommer in på något. För jag tror inte på tillfälligheter. Allt har en mening. Allt som kommer i mitt liv drar jag ju själv till mig. Så jag drog nog henne och hennes ord till mig.

Idag är det hursomhelst söndag. Jag vaknade runt 9 i morse och har dammat, dammsugit, moppat, tvättat, städat kök och toa och nånstans däremellan har jag lyckats slita sönder en muskel i underarmen. Jag vet inte hur det gick till men det är nog inget allvarligt, jag får helt enkelt jobba mer med vänsterarmen ett tag. Idag blir det middag hos mina föräldrar och ikväll hämtar jag Alex igen som haft en helg med sin mamma. Upp till en vecka till ska han bo hos oss innan han kan flytta hem till sin familj igen, med en lillasyster till. Så, så ser det ut.

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Mrs Andie skriver:

  Som sagt fotoboken är skitcool och jag gillar verkligen din kreativitet. Snyggt helt enkelt. Och det är ju bra att kronfågel tar sitt ansvar och skickade bra kompensation för missödet med din vara.
  Och slutligen önskar jag dig lycka till på seansen.

 2. Emma skriver:

  Fan vad snygg fotoboken blev!! Tror nog jag själv beställer en också.

  Och 100:- från Kronfågel var fan lite klent tycker jag, 200:- hade varit bättre. Man får ju fan inte mycket för 100:-.

 3. poe skriver:

  Jag blev toksugen på att göra en sådan bok i julklapp. Hur är det med bilderna? Använde du bilder med så hög dpi som dom rekommenderar? Tycker du bilderna blev klara och fina?

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com