Fill in the blanks

Det är ju nästan lite pubertalt, att faktiskt erkänna att man var så full att man har minnesluckor. Men ännu värre är det att faktiskt erkänna att man inte bara somnade utan däckade och låg halvt medvetslös på festen igår.

Vi hade ju längtat att festa ihop, Lotta och jag. Det är så sällan jag kommer ut. Jag var bjuden till födelsedagsfest hos grannen Malin och Henke och fick lov  ta med vänner. Så Lotta var på min lista. Lotta hade med sig en kompis. Jag hämtade Lotta i Arlöv och när vi var på väg till Malmö för att hämta hennes kompis stannade vi till vid ett litet marknadsstånd. Ni vet, ibland står det nån vid nått torg och säljer kläder. Där hittade vi de tunikor (?) som jag sett förr och visat Lotta på bild som hon var sugen på. Då i all hast där och då på studs bestämde vi oss för att ha varsett likadant på oss kvällen till ära. Mitt var chockrosa hennes var neongult.

Väl hemma hos mig fixade vi smink, hår & kläder och drack lite. I fredags hade jag planerat att handla på systemet men tji fick jag för där var ju stängt överallt. Så min nödlösning blev att köpa sprit av en kompis som jag blandade med essanser jag köpt på City Gross. Teqila Rose och Irish Cream. Och det är ju farligt det där. Sött och lent och gott och smakar inte mycket sprit.

Emma och Jim kom hem till mig och vi gjorde en minimakeover på Emma. Hon skulle ju få matcha oss lite så hon fick på sig en tshirt med döskallemotiv och jag plattade hennes hår och la på lite mascara på hennes långa vackra ögonfransar. Mer smink än så behöver hon inte.

 

 

Efter ett tag gick vi till festen i huset bredvid och hälsade på folk som vi inte kände. Lotta kände ingen, jag kände några stycken och kände till några andra. Vi var fulla redan innan vi kom dit och uppenbarligen skulle det inte sluta där. Jag minns inte riktigt allt och Lotta och jag brukar som vanligt lägga minnespussel dagen efter. Jag vet itne varifrån kläm-märket på min mage kommer från, jag minns inte att jag hade ätit popcorn när jag vaknade i morse och hade popcornskal mellan tänderna. Jag upplevde det itne som att jag egentligen drack så mycket men både Lotta och Malin hävdar motsatsen, de sa att jag hällde i mig. Och när man dricker alkohol så pass sällan som jag gör kanske man inte ska hälla i sig starksprit när man inte ätit på hela dagen? Needless to say – innan jag själv visste ordet av låg jag halvt medvetslös i Malin och Henkes säng i deras vardagsrum, omvirad ett överkast som Lotta slängt på mig, kramandes ett gosedjur (enl Malin) och inte medveten om världen omkring mig. Svaga minnen av nån som viskar konstiga saker i mitt öra och nån som kollade pulsen på mig. Okontaktbar ett tag. Och Lotta kurade upp hos mig emellanåt och pussade på mig. Plötsligt fick jag en sådan jävla frossa och skakade okontrollerat i hela kroppen och hade stickningar i hela kroppen. Som tusen nålar, som myror som kryper på mig. Obehagligt som fan.

När det sen blev dags för mig att gå hem – kunde jag inte gå. Där var två killar som fick stötta mig hem och Lotta som visade vägen. Lotta hade hållt reda på min iphone och mina nycklar hela kvällen och höll reda på mig och såg till att jag var trygg och omhändertagen. Lotta var min ljuspunkt hela kvällen.

Och det är med ett sjuhelvetes dåligt samvete jag tar mig igenom idag. För jag hade LOVAT Lotta att vi inte skulle stanna på festen. Och dessutom lovat mig själv med. Vi skulle UT. UT och dansa hela natten. Lotta behövde det mer än nånsin (och jag behövde få vara med Lotta minst lika mycket) och jag svek henne TOTALT. Totalt och helt och hållet.
Det var JAG som skulle ta hand om henne igår men det slutade med att hon fick ta hand om mig, när hon verkligen inte behövde det. Ett ”förlåt” räcker inte långt. Jag måste gottgöra henne. Fullt ut. Jag älskar Lotta som fan. Detta måste gottgöras. As god is my witness.

 

Du gillar kanske också...

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com