ante omnis mea familia

Finbesök hos missmaddis!

Idag fick vi finbesök, minsann! Matilda kom och hälsade på med sin bebbe Joakim idag för att jag hade en babybjörn att ge henne efter att hon utlyst en på Facebook. Säga vad man vill om fejjan, man når fan ut till folk. Matilda är en gammal bloggläsare (nej hon är ganska ung, men en stadigvarande stamläsare i flera år) som dessutom blivit piercad utav mig,. Hon minns det bättre än mig för jag hade ju glömt bort det. Hon blev piercad av mig 2008 och hade då även sagt att hon läser bloggen. Så jävla underbart att träffa bloggläsare. Och Matilda är en riktigt härlig tjej och det var kul att ha de här idag, smaskandes på mina & kilarnas citronmuffins.
Phini tuppade sig verkligen inför Matilda. Han gör det med nytt folk, i synnerhet snygga tjejer – han ska visa sig tuff vilket alltid resulterar katastrofalt… Han tror att det är tufft att vara odräglig och uppkäftig, men han åkte in på rummet och efter en stund kom han ut igen och hade lugnat sig och fattat poängen. Efter det var det ganska lugnt.

Jag passade på att måla hennes naglar, efter att hon frågat så vackert och de blev faktiskt jävligt bra!

 


Rosa, med vita skosnören!
Min all-time fav!

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Finbesök hos missmaddis!”