Fint folk kommer sent, sägs det..

Nu är jag i vecka 41.
Bebisen var beräknad till den 7/6 och idag är det den 9/6 och hon har inte kommit ännu. Det var en hel del som fallerade i sina gissningar, jag själv inräknad. Jag hoppades hon skulle ha kommit i söndags, men icke.
Barnen har varit hos mina föräldrar sedan söndagskväll och att spendera tiden hemma utan barnen är svårt och tråkigt. Jag fattar inte hur mina singelvänner utan barn fördriver tiden..? Det är ensamt och tråkigt att bara vara själv. Så varje dag när jag piggnat till liv går jag hem till mina föräldrar där min yngste son, som har lov från dagis, är. Liv och rörelse, då trivs jag nog bäst.

Så i väntans tider – bokstavligt talat. Och alla dessa frågor från nära, kära och totala främlingar “Har du inte fått ännu?!” och “Känt något än?” i all välmening..
När mina nära vänner frågar och familjen, så är det lugnt. Jag blir glad av deras omtanke. Men när man får samma fråga av hundra andra man knappt känner, när man själv önskar, längtar och väntar, kan bli lite pina..

Varje morgon tänker jag samma tanke.. “Idag..! Idag kanske hon kommer”
Det är tröttsamt att vara gravid och tiden går sakta dagarna innan BF. Men fy satan vad långsamma dagarna är när man går över.

De säger att det är fint att vara sent – jovisst, men till sin EGEN fest? Kom igen.. Det är nog lite ohyfsat, sessan..

Ingen bebis än.
Ska vi börja en ny gissningslek? Haha.

Du gillar kanske också...

12 svar

 1. En mamma i staffanstorp skriver:

  Jag tror på fredag den 11/6, klockrent kommer hon då. 100 % säker. *wee*

 2. Jessica skriver:

  Är glad jag ej gick över så jag slapp alla frågor i all välmening. Man vill inte lyssna på dom kan jag tänka mig. Och inte heller alla visdoms ord om att ta det lugnt hon kommer när hon kommer. Jag hade nog bitit av huvudet på den som sa så känns det som. Min nya gissning blir på Söndag 13/6

 3. nalle333 skriver:

  Maddis! Jag står fast vid min gissning; 9/6 kl 06:09. *snälla söta bebis, kom ut då så att jag får rätt* *fniss*

 4. Mie skriver:

  Lördagen den 12/6 12:37 tittar hon ut ;)
  Jag ska forsätta tänka på dig .. som jag gjort de senaste dagarna :) Lycka till när dagen D kommer! :)

 5. Therese.A skriver:

  Jag gissar att hon kommer den 12/6 någon gång under den dagen *yay* *blomma*

 6. Lena skriver:

  Imorgon kommer den! Du får se ;-) Hoppas det iaf.

 7. Mette. skriver:

  Hittade hit av en slump. Vill bara berömma för en jättefin blogg! Hoppas bäbisen föds frisk och levnadsglad. Kram kram

 8. diana skriver:

  Då gissar jag att hon tittar ut 02:18 den 14:de… så du får snällt vänta tills på måndag! :)

 9. Mona- Rasmus o Robins mamma skriver:

  12/6 kommer hon! Min älskade mamma fyller år då!! <3

 10. Nenna skriver:

  Jag vet hur det är att gå över tiden, med alla mina 4 har jag gjort det. Som längst 14 dar. De som frågar i all välmening ville jag bara *blckeye* nita. Men, den som väntar på något gott bla bla bla *pissed_off* fack you. Ge mig choklad, blommor och skäm bort dom älskade jag *löööv* Så här kommer lite blommor från mig *blomma* *blomma* *blomma* *blomma* *blomma* *blomma* *blomma* *blomma* *blomma* *blomma* *blomma* *harrt*

 11. Nenna skriver:

  Hmm är en aning trött :oops: det ska stå fuck inte fack :oops: kan inte ens skylla på att tangenterna sitter nära varandra :roll:

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com