Firmafesten..

Sådärja, nu var hela helgen överstökad med allt vad firmafest och grejor heter. Cindy häämtade mig i löärdags och vi körde hem till henne. Hon hade köpt en annoslunda bakelse till mig och fick äntligen äta sin egen efterlängtade semla.

bild-051_30066444 Jag hade redan gjort mig iordning hemma så det var bara Cindy som skulle sminka sig, klä sig och fixa med håret. När hon var klar satte hon igång massa playstation och xbox och vi skulle sjunga. Jag berättade för henne om alla gånger Lotta försökt få upp mig på karaokegolvet utan att lyckas men Cindy hade inga svårigheter. Kan vara för att det inte fanns någon publik, bortsett från Cindy och hennes sambo. Vi spelade Lips och Singstar och jag sjöng allt annat än bra men det var nog fan ganska kul ändå! Cindy hade lagt en Bailey’s på kylning till mig som jag fick i ett dricksglas toppad med grädde, kan det bli mer perfekt? Och Cindys sambo fixade en melondrink till mig och det var hur gott som helst.

Efter ett tag kom vår chef och vår kollega och hade med sig chefens polare, som alla fick varsin mojito som Cindys sambo så duktigt snickrade ihop sen var det dags för killarna att sjunga och wii:a. Intressant att lyssna på dem när de sjöng och ännu roligare när de skulle spela wii. Haha.

bild-100_30069751 Taxin kom och tog oss till Big Bowl där vi mötte upp de andra och vi gick upp till övervåningen och fick våprt rum där vi skulle äta den orientaliska buffén som jag personligen blev något besviken över. Maten var inte tillräckligt varm eller ens god och jag har nu lärt mig att jag inte är enormt förtjust i lax och jag tycker inte om lamm. Efter maten gick vi ner och fick våra banor och bowlingen var igång. Jag suger på att bowla. Antingen fick jag inte ner en enda pin eller så fick jag ner alla och nånstans däremellan tappade jag klotet och det rullade bak på mina medspelare. Chefen hade öppnat baren och det är det bästa med en firmafest – att beställa vad man vill i baren och inte betala så ja.. lite full blev jag nog.

På bilden ovanför ser ni när jag och Cindy jämförde våra tungor. Hon ligger nog ganska mycket i lä, haha!

Naturligtvis förlorade jag fett i bowling men det gjorde mig ingenting. Jag hade kul. Våra kollegor började dra sig hem. Lasse, Zaid, Nada och Ólla sa hejdå och vi kramades innan de gick hem och innan vi visste ordet av hade vår chef och hans polare också dragit vidare. De glömde att säga hejdå och kvar var jag, Cindy och hennes sambo. Jahapp..Klockan var runt halv elva på kvällen och firmafesten var tydligen slut. För att göra en längre historia kortare åkte vi tre hem till Cindy. Vi satt och snackade ganska länge innan vi somnade. Fler bilder finns på bilddagboken.

Höjdpunkten med hela firmafesten var tiden spenderad hemma hos Cindy.

På morgonen vaknade jag vid nio och Cindy kom upp kort därpå. Hon vaknade för att jag vaknade..?! Jag har aldrig varit med om dess like. Jag hade prasslat med min plastpåse i vardagsrumemt och hon hörde det in till sitt sovrum med dörren stängd och gick upp för att jag var vaken. Snacka om ypperlig värdinna. Jag hade tänkt vara tyst och vara fräck och göra lite kaffe utan att väcka dem men hon var snabb “Vill du ha kaffe?!” och innan jag visste ordet av hade jag fått morgonkaffe. Vi satt och pratade kollade på tv och man känner sig hemma hos dem. Cindys sambo vaknade och fixade asgoda omeletter som vi käkade och kollade på The Secret. Nu var det dags för dem att se den. De är väldigt mycket mer skeptiska än vad jag var. Men som jag ser det, vad har man att förlora? Cindy och sambo körde mig hem till mina kidz och resten av min söndag var förbannat lugn. Mot eftermiddagen fick jag huvudvärk som satt i hela kvällen och jag somnade gott.

Laaiti är fortfarande dålig i magen och får vara hemma med mig idag medan Phini leker på dagis. Nu ska vi snart ta på oss och gå till ICA, jag och lilla skitungen.

Du gillar kanske också...

5 svar

 1. Moolin.se skriver:

  *rock* Vilken kväll!

 2. Eivor skriver:

  Hehe, kollade i din bilddagbok och såg Robban, han har man inte sett sen de hade butiken i Hbg men han är sig lik.

 3. Andie skriver:

  Låter som att det var en riktigt trevlig firma fest även om den kanske slutade lite väl tidigt.
  Hoppas Laaiti kryar på sig.

 4. Therese.A skriver:

  Låter som en riktigt trevlig firma fest.
  Vilken bra värdinna… *kjerlek*

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.