Födelsedagar, styvbarn & mitt rakade hår!

Jag gjorde det!
… Eller ja, Magnus gjorde det.

IMG_3785.JPG

IMG_3786.JPG

IMG_3784.JPG

Har alltid tyckt det är snyggt med sidecut & undercut.
Så nu ville jag testa det själv!

Visst blev det snyggt!!

Vad händer annars?
Jo vi firar lite jul. Har bakat en del med barnen; pepparkakor som vi dekorerat, lussekatter två gånger, knäck, rischoklad, nötchokladcheesecake (ugh, to die for!).

Jag fick även köpa nya julsaker eftersom vårt förråd är invaderat av möss. De har tuggat, kissat & bajsat och förstört allt. Magnus fångade ett tiotal under loppet av 10 minuter. Vi la de i ett mini akvarium som var tomt.
Och jag är inget fan av att döda djur i onödan. Jag tyckte synd om de små liven. Men här kan de inte bo.. Jag gav dem en brödskiva, sen tog Magnus och körde bort och släppte ut dem.

Så vi fick i alla fall massa fina nya adventsstjärnor osv.

Phini har fyllt år, den 1/12. Tänk att jag varit mamma i hela 11 år. Min son är snart längre än mig. Han blev lycklig för sina presenter, speciellt TV:n med inbyggd dvd. Nu kan han kolla tv och film och spela sitt Xbox på rummet.

Eljena fyller år idag. Hon blir 6 år. Minns när jag träffade henne första gången. Som hon vuxit. Och utvecklats. Jag är så glad att jag får ta del av hennes liv. Att få vara en stor del av hennes barndoms trygghet – det blir så eftersom hon bor hos oss.
Så idag firar vi henne! Hon har varit väldigt ”Maddig” idag. Ville sitta i mitt knä, kramas och pussas. Och kallade mig för mamma! Det kändes udda. Vi har pratat om det många gånger, att jag INTE är hennes mamma, hon har redan en mamma. Och det är vi alla införstådda i. Men det går nog inte att undgå/undvika att man får en dotter/mamma relation. Jag träffar henne dagligen bortsett från varannan helg då hon har umgänge med sin mamma.
Men Eljena vet att jag älskar henne lika mycket som de andra barnen. Och jag kallar henne min.

På lillejulafton kör jag och Magnus till Gekås. Vi har inte köpt en enda julklapp. Tänkte ta allt på en gång.
Hoppas vi hittar allt då. Verkligen sista chansen!!

Nu tackar mina händer för sig!

God Jul mina vänner!

Du gillar kanske också...

3 svar

  1. Frida skriver:

    Gah så snyggt håret blev, det passar dig verkligen jättebra! Hoppas ni får en god jul

  2. Soya skriver:

    :yes: Skitsnyggt, du passar i det perfekt!

  3. Karin skriver:

    SNYGGT!!! Inte förvånande då du passar i allt :yes:

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com