ante omnis mea familia

Föräldramöte nummer 2: Arga föräldrar

Föräldramöte nummer 2 avklarat ikväll. Även detta mötet gick jag till utan att känna mig helt hundra. Jag satt och hostade halva mötet igenom. Och det gör ju så ont att hosta med operationsåret!
Ikväll bjöds det på kaffe och kaka, till skillnad från lillebrors föräldramöte där vi fick VATTEN och frukt. Kaffe är för mig ett måste på ett 1,5 timmes möte.
Jag fick i alla fall sagt det jag ville och det fick andra föräldrar med. Det gick stundtals livligt till. Klassen har en ny fröken och som jag förstått det (inside information) så har somliga problem med henne. Jag har ”träffat” henne två gånger, uppropet och nu föräldramötet, så jag har inte kunnat bilda mig fullgod uppfattning. Andra har fler uppfattningar och dessvärre (för fröken) så är de flesta negativa som jag hört. En pappa blev förbannad på mötet och höjde rösten och slog näven i bordet. Aj aj.
Nåja.

Jag har fortfarande en sanslös hosta som sagt. Fortfarande öm efter operationen men tog mig till apotek och barnmorskan idag för p-sprutan. Av någon anledning så svullnar min mage upp helt sanslöst på sistone, nästan hela tiden är den svullen och det ser ut som när jag var i tredje, fjärde månaden med Kaeli. Vet inte varför men det är jobbigt och obehagligt. Mamma reagerade också på det.
Min mage och mina händer – läkarna är förbryllade. Nått är fel men de hittar inte vad..

Godnatt!

55.64601713.201656

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 tankar om “Föräldramöte nummer 2: Arga föräldrar”