ante omnis mea familia

Förändringar i min blogg

Att kommentera sina egna bloggar som svar på kommentarer.
Jag undrar varför människor lämnar svar på kommentarer – med en egen kommentar, i sin egen blogg? (Nej, åter igen, jag syftar inte på någon speciell)
Sannolikheten att man faktiskt går tillbaka och läser samma inlägg igen och läser kommentarerna är faktiskt liten. Det skulle ha varit om man har en mailfunktion, att när en kommentar besvarats får man automatiskt ett mail där det står att man fått svar samt en länk direkt till inlägget med tillhörande kommentarer. Jag tror faktiskt att jag ska ordna en sådan funktion.
Det är sällan jag svarar på kommentarer såvida det inte ställs en direkt fråga. Om det finns en fråga för mig att besvara brukar jag i regel gå till deras blogg (om de lämnat adress) och svara där, annars skickar jag ett mail,under förutsättning att de lämnat mailadress.
Ett annat alternativ är att starta något form av forum på min sida, där läsare kan lämna sin fråga. Värt att fundera på – vad tycker du om liknande ovannämnda funktioner?

Blogg kategorier.
Jag har nu valt att lägga till en meny i min vänstra kolumn med kategorier samt valt att lägga till fler kategorier. Alla är inte intresserade av allt jag skriver och jag vet att det finns de som kommer hit enbart för att läsa om mina barn. Och för att de ska kunna göra det, utan att behöva läsa om mitt privatliv och kanske reta sig på det – så kan de lätt navigera sig fram till inlägg som rör barnen. Måhända att det står annat i just de inläggen som kan röra mig likaså, men vissa smällar får man ta och man får helt enkelt lära sig blunda för det som, man inte vill befatta sig med. Bra va?
De kategorier jag har nu är följande:
missmaddis liv = Precis vad det står – inlägg som rör allt i mitt liv. Allmänt och blandat.
Kaffeinlägg = Långa inlägg. Sådana där inlägg då man bör ta med sig en stor kopp kaffe och dricka under tiden som man lutar sig tillbaka och bara läser.
Mina Kidz = Ny kategori där inlägg som rör pojkarna ska hamna, så att vissa personer (ja, jag syftar på någon speciell) kan lättare läsa det som rör barnen och fokusera mindre på MIG.
Ur mina barns mun = Kidz say the darndest things, eller hur. Mina barn är inte olik andra, när de kommer upp med sådana sanslöst roliga saker och det tänkte jag kunde vara kul att dokumentera.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

13 tankar om “Förändringar i min blogg”