Förlovad..!!

Min dag har gått i kärlekens tecken. Det börjar bra, det där jag skrev om häromkvällen. Jag fick en underbart glädjande nyhet när jag såg underbara Cindy, lysa som om månen var hennes liv. Hennes ögon gnistrade och hon var, om möjligt, vackrare än någonsin. När jag frågade hur det var med henne sa hon att hon inte kunde vara lyckligare – och sträckte fram sin hand. Där såg jag den. Ringen. Cindy och Micke har förlovat sig..! De två förtjänar det. De har varit tillsammans sedan de var 13 – de har bara haft ögon & hjärta, kropp & själ – för varandra. Visst är det romantiskt..?
Hon berättade om deras helg på spa. Vilken underbar helg. Hon berättade hur mysigt det var, som en dröm, en saga. Jag rycktes med av de omvälvande känslorna och för en sekund avundades jag henne denna saga och för ett ögonblick – men bara ett ögonblick, så längtade jag tillbaka till kyssarna från någon som älskar mig och viskar ömma ord av kärlek i mina öron. Jag saknade de nätterna när jag kunde somna med hans armar omkring mig när jag kände kärlek. Men det var ett ögonblick.
Jag kramade om Cindy igen och igen och är lycklig för henne. Deras ringar är ljuvliga. De har designat sina egna ringar vilket gör det ännu mer speciellt. Till skillnad från andra förlovningsringar står det inget datum. De behöver inget datum, deras kärlek är oändlig. Istället för datum är det graverat amor vincit omnia, som är latin för ”kärleken besegrar allt”.

Älskade Cindy och Micke – Grattis.
Av hela mitt hjärta, GRATTIS.

Cindy & Micke

Och med de härliga kärleksfulla känslorna spirandes i hela min kropp ville jag hem till de som jag älskar. Jag har ingen man att kyssa hej när jag hemma men jag har två små underbara pojkar som jag hade hoppats hade lekt av sig på dagis. Jag möttes av skrik. Slagsmål. Mer skrik. Jag fick en örfil mitt på örat där jag har töjt ett hål idag. Grattis. tur att jag älskar satungarna annars hade jag gjort verklighet av den där blocket-annonsen..

Jag lät barnen stanna uppe en stund extra och kom på att de skulle nog föredra att busa över mysa så jag lekte lite med dem efter att jag ätit och det var inga problem att natta dem ikväll. Som fromma små lamm.

Cindy läser min blogg varje dag och jag skulle uppskatta om ni alla kan hjälpa mig att förgylla hennes dag – så se nu till att lämna ett grattis till Cindy & Micke..! Du  vet väl hur man kommenterar..?

Läsa – Kommentera – Rösta, jag hoppas det hör rutinen till?

Du gillar kanske också...

25 svar

 1. Tale skriver:

  Congratulations from Norway. Liked those rings!

 2. malle skriver:

  Grattis! :)

 3. Tale skriver:

  Ain’t kids lovely when they’r sleeping? Whenever mine have given me a hard time during the day, I always make sure to spend a little extra time watching them sleep before I go to bed. Nothing can make a mothers love grow more. They always look like small angels. Of course I know they are only Blenda-washed litle devils, but I still love them so much it hurts.

 4. patruska skriver:

  ja grattis till dom. tänk att det verkligen finns folk som är ämmnde åt varandra och lyckes hålla ihop länge. det är verkligen sånt som alla (jag iaf) önskar att man en dag hittar. ahh men får väl drömma sig bort till ljudet av mina snarkande sambo på soffan som btw inte är hetl ovanligt här hemma

 5. LillaStoraJag skriver:

  Gratulerar! Jag blir alltid lika fascinerad när jag hör om par som varit ihop sen ungdomsåren, läckert!

 6. Mie skriver:

  Grattis till dem :D och jag älskar verkligen cindys naglar (tar för givet att det är hennes och att hon inte äger så mycker hår på armarna som den andra ;) )

 7. A skriver:

  Stort grattis till Cindy och Micke:)

 8. Saija skriver:

  Ett STORT GRATTIS till förlovningsparet!

  Och du Maddi, även fast man har både sambo och stora ungar så kan dagarna vara HEMSKA ibland, haha. Läs min blogg från igår kväll får du se…
  :-)

  Idag känns det dock lite lättare, jag vet ju vad jag kan ”se fram emot” idag, hehe

  Hoppas att du (och Cindy och Micke förstås) får en fin dag!
  Stor kram!

 9. Linda S skriver:

  Grattis till Cindy å Micke!!

 10. Maria skriver:

  Grattis grattis till förlovningen Micke och Cindy.

 11. Petra skriver:

  Grattis till Cindy o Micke! Väldigt fina ringar! :-)

 12. Jenny skriver:

  Jätte grattis till er! Underbart fina ringar ni designat..

 13. MIcha skriver:

  skit va fina ringar…ahh vill oxå göra om de…hälsning te Maddi..slit koppen me hälsa..hoppas den håller länge..kommer kanske i sommar å hälsar på er =)

 14. Anna skriver:

  Gud vilka fina ringar.. och hennes naglar gillar jag skarpt.. ;)

 15. Anna skriver:

  Glömde ju skriva grattis!!!!

 16. MaddeMad skriver:

  Grattis Cindy :) Ringarna var fanstastiska!

 17. Carita skriver:

  Stort grattis!!!!

 18. Caroline skriver:

  Grattis Grattis Cindy=)

 19. fantasymoon skriver:

  Grattis till er förlovning! :D

 20. felizie skriver:

  Jättegrattis! :D

 21. Ninna skriver:

  Grattis till förlovningen, väldigt vackra ringar :-)

 22. Hanna skriver:

  Grattis till dem, och verkligen otroligt fina ringar :D

 23. Jessica skriver:

  Så romantiskt gulligt att det pirrar i hela kroppen

 24. becky skriver:

  Grattis till er.Hoppas ni lever lyckliga ialla dagar(:

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.