Första dagen hemma på permission. 

Idag kom vi alltså hem på permission. Vi körde såklart raka vägen hem. Jag hade varit vaken sen 05 och haft en natt med många uppvak såklart så jag var helt slut. Jag satt med Meelo ett tag, tog ett bad med Keeron och Magnus körde iväg  och handlade innan han kom hem och började städa som en dåre. Han dammsög överallt, moppade golven, skrubbade toaletter. Helt makalös. Min energi tog slut så jag fick sova mellan 15-17 innan jag lagade mat. Första familjemiddagen på vad som känns som en evighet – jag gjorde pasta med ost/skinksås och Magnus och jag fick äta vår mat kall som många gånger annars. Han satt och matade Meelo och Keeron satt i mitt knä och bara gnällde. Han är fortfarande förkyld. Eljena och Phini har öroninflammation och Eljena hade feber igår. 

Annars har det gått bra hemma. Meelo andas lugnare. Hostar såklart och vi får rensa näsan. Men på bättringsvägen. 

Inatt ska vi i få sova tillsammans i vår säng. Så skönt det ska bli. Magnus har renbäddat vår säng också. Visst har jag en helt fantastisk man? 

Vi är medvetna om att det kan ta tid innan alla här är helt friska. Framförallt Meelo. Det är mycket handtvätt och en del handsprit som gäller hos oss. Inga kompisar är välkomna nu och inga gäster som är förkylda eller sjuka. Nu vårdas han i hemmet eftersom han inte behöver insatser från sjukhuset men för den delen är han inte frisk. Lätt att glömma sånt när man kommer hem från sjukhuset. En dag i taget i alla fall. Varje dag utan andningsproblem är en seger! Läkaren kommer ringa imorgon och checka av – sen blir vi officiellt utskrivna.

Det är aktuella status. 

Jag vill passa på att TACKA för all uppmärksamhet och stöd vi har fått. Jag har delat inlägg offentligt mest för att uppdatera oroliga släktingar och vänner, även då dem som inte har privilegie att ligga på mina vännerlistor. 

Det har varit ett otroligt stöd av så många. Min mamma har ställt upp och sett efter de andra barnen. Lizette har kört med mat till sjukan. Elin hälsade på med present och kaka. Magnus mamma har erbjudit att komma till Skåne och hjälpa till och hon & Magnus pappa har varit oroliga och hört av sig dagligen. Magnus syster har smsat en del och även skickat nallebud!  Vänner man ofta och sällan eller aldrig hör av har visat sitt stöd nu när vi behövt det och väldigt många har erbjudit och gett hjälp. Även de som man inte vanligtvis har kontakt med och det betyder så fruktansvärt mycket för oss att veta att ni alla finns där när det krisar och att ni har hört av er till oss. När vi verkligen behöver er så finns ni där oavsett om vi står varandra nära eller ej och det betyder så mycket för oss. 

Så tack. Till alla som hört av sig på olika sätt; kommentarer på FB, PM, instagram, sms, telefonsamtal. Till er som ”bara” tryckt på en ”gilla-knapp”. 

TACK! ??♥️

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Jeanette skriver:

    Välkomna hem! Nu håller vi tummarna att ni alla blir på bättringsvägen! ?

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com