Fortfarande sjukstuga fortsättningsvis

Jag var inne på en djuraffär och rådfrågade om foder till min katt. Hon är så mager så det ser sjukt ut. Hon är avmaskad och hon äter men jag har väl alltid tyckt att hon äter ganska lite. Fick rådet, av min vän Nina tror jag det var, att prova kattungemat då de innehåller mer fett men det gjorde ingen skillnad. I djuraffären fick jag en provpaket Eukanuba kattungefoder att testa. Och katten verkar ÄLSKA den och äter med större aptit. So far so good. Eukanuba är ju ett välkänt bra märke men jävligt dyrt. Men om det funkar så får det bli det.

20110318-133825.jpg

Idag ska Phini på kalas. Mellan 17-19 på badet. Jag var nere på badet idag och fick kolla igenom deras upphittade-saker låda eftersom han hade glömt sina badbrallor där sist han var där. Hittade dem! Sen handlade jag present, presentpapper & kort till födelsedagsgrisen. Blir ni förvånade att jag valde detta presentpappret och kortet?

20110318-134046.jpg

Sammetskort med silvriga döskallar!

20110318-134249.jpg

Döskallar!!

Det blir nog bra!

Kaeli är fortfarande sjuk. Feber och förkyld och väldigt klängig. Hon ligger helst i famnen och myser hela tiden. Så tvätten får vänta. Disken med. Allt annat får bero för min dotter kommer först nu.

20110318-134832.jpg

Och trots att man vet att barnen klarar högre temperaturer än vuxna så ja, blir man orolig ändå. Mammas lilla tjej… Så hjälplös!

20110318-135547.jpg

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Sanne skriver:

    Stackars lite…Har själv en dotter som haft så hög feber sedan i söndags,man lider med de små liven…Hoppas hon mår bättre snart

  2. J skriver:

    Då jag själv har djurbutik så känner jag till en del om kattmat och foder i allmänhet.. Nu vet jag inte HUR smal och liten din katt är. Vet inte heller vad just Eukanubas kitten kostar. Men det finns fler sorter att ta till om man känner att katten är för smal. Välj ett foder med mer energi. Så som kattunge foder eller foder för dräktiga och digivande kattmammor. Jag tror att Eukanuba har va 5 till halva priset. Dom har det på sin hundmat i alla fall. Så då blir det ”lite” billigare. Sen är det lönt att välja fackhandels foder. Ett fackhandels foder innehåller mer kött än icafoder. Eukanuba är väldigt stolta över att deras kattmat blev bäst i test. Vilket är skoj, men testet va lite missvisande, man kan ju vinkla sånt lite hur man vill som du vet..

    Men undrar du något så har du ju min mail adress.. Hjälper gärna till!

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com