ante omnis mea familia

..fortsättning: blev det nån vila eller dog jag lite?

Nej det blev inte mycket av vila idag.
Efter att killarna var lämnade och dottern fått frukost lämnade jag henne till mormor & morfar, hämtade bur hos Emma, körde hem och hämtade det sista, sen hämtade jag Lotta i Arlöv som följde med mig som moraliskt stöd, en dag som denna. Fan vad jag uppskattade att ha henne hos mig idag..
När allt var klart och hade dragit ut på tiden (mer om detta i låst inlägg) och jag hade lipat klart, körde vi hem istället för den planerade fikan eftersom klockan blev för mycket. Sen körde jag mina föräldrar till att storhandla, kom hem runt 15 och Kaeli somnade en stund och jag passade på att rensa upp här hemma, diska och lite undanröj. Sen när jag var klar med det värsta la jag mig för att vila. Då vaknade Kaeli såklart! Så jag klädde på henne och gick hem till mina föräldrar och tog en halvtimmes vila på deras soffa under tiden de gosade med Kaeli och gav henne middag, innan det blev dags för mig att hämta hem två supernöjda pojkar som spenderat eftermiddagen hos Gloria och hennes barn. Gloria hade uppmanat mig att skita i att städa och passa på att sova. Underbara människa.

Ikväll är det fredag och det är lite stormigt ute. Stämningen hemma är stundtals dämpad, vi har ju trots allt en förlust i familjen men det går betydligt bättre än vad jag kunnat hoppats på och jag tar lite cred för det faktiskt. Ärlighet, rakframhet och förberedning är A och O.

Nu håller vi kväll. Vi har käkat lite och plockat fram massa “mamma-måste-tröstäta” gott och Kaeli ska sova hos mormor och morfar idag. Min pappa erbjöd idag eftersom jag knappt fått sova på sistone. De är förberedda att hon kanske inte kommer komma till ro, men jag MÅSTE få återhämta mig, annars förgås jag lite. Tack till människor som ställer upp och hjälper. Jag är så tacksam för människor som ställer upp i mitt liv, och som ställer upp för andra i mitt liv.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “..fortsättning: blev det nån vila eller dog jag lite?”