Får jag låna mitt ex sperma?

2
Bild källa: Anne Geddes

Jag är en enormt nostalgisk och sentimental kvinna. Särskilt när det rör barn och i synnerhet när det rör minnen, tankar eller känslor som rör just mina egna barn. På kanal 1 visas nuförtiden en serie om barnmorskor där man får följa deras arbete. Man får se kvinnor krysta, skrika och föda barn. Jag beundrar dessa kvinnor och när jag hör deras aderenalinpumpade röster samlas upp i det mest otroliga förhistoriska skrik börjar jag gråta. Det finns inte mycket i världen som kan slå det. Som kan slå den känslan och den styrkan. Jag har aldrig någonsin varit starkare i hela mitt liv än när jag krystade ut mina söner, för allt vad jag var värd. Och varje gång jag ser en kvinna föda barn, när jag hör det där skriket, så påminns jag omedelbart och hela mitt jag påverkas. Jag kommer aldrig glömma mina förlossningar..

Det är någonting visst med att föda barn. En sådan enorm styrka, kärlek, längtan, förhoppning.. allt i ett enda litet paket som levereras inom loppet av några timmar.

Och jag vet att jag egentligen inte borde se det förbannade programmet. Jag vet att jag helt plötsligt, mitt mellan mina gråtattacker kommer känna ett sug inom mig, en längtan. Jag vil ha en beeeebis! Jag vill föda baaaarn! Jag vill ha fler barn!!
och där kommer genast ett litet dilemma inom mig – vem ska befrukta mig? Ni som följt min blogg vet var jag står; mina barn ska alla ha samma pappa. Så hur fixar jag det? Kan jag ringa upp honom kanske med ett ”hej, kan jag låna lite sperma av dig” eller räcker det med ett sms där jag frågar kort och gott: ”sex?”. Det känns inte som en hållbar lösning, alls. Jag hade blivit grymt besviken och rejält fetdissad. Men iofs, det funkade för hans nuvarande flickvän som behövde en donator, det kanske funkar för mig med?

1

Igår (8 april, 2008) födde min vän Maria barn. Hennes man blev stolt pappa till William. William föddes klockan 19:42 och fyllde rummet med en osannolik närvaro och gjorde två människor till de lyckligaste någonsin.

3

*hart*

Du gillar kanske också...

14 svar

 1. Jessica skriver:

  Kan förstå din längtan till barn, vad annat i världen kan vara så fantastiskt??

 2. Annelie skriver:

  Blir oxå väldigd rörd o gråter en skvätt
  när jag ser dom där programen…det är så stark

 3. Sarah skriver:

  :D
  Ännu bätte, skicka ett chokladogram
  så går det nog bättre.
  Liksom vadå, det är ju bara lite sperma,
  det kan han väl ändå bjussa på?!
  ( har hört någonstans att chokladen gör tvärtemot på männen )

 4. Therese Anerland skriver:

  Jag har själv inga barn men varit med väldigt många gånger på förlossningar(8syskon).
  Min mamma fick min ena syster hemma och då fick jag hjälpa till. Helt otrolig känsla att bara få vara med. Så jag kan förstå att du som har fått två barn känner en längtan efter fler.

 5. Tale skriver:

  First of all: Congratulations to Maria!

  Then: My opinion is that if you should only get another baby with your ex if you think he is a good father. One thing is that you want a baby, having 3 myself I fully understand you! But another thing is that the kid would want a dad.
  There are lots of singlemothers out there, and most of you are doing a great job raising children on your own. But I think its a big difference starting out as two becoming one, and actually aiming for just one parent!

  And Maddi, if you still want another baby with your ex, you might want to say a little more than ”sex” to him if things are going to work out fine. I know he is a man, but still! ^)

 6. Anna skriver:

  Grattis till din vän Maria.. *love* Kan förstå hur du känner när du ser det pogramet. Men det är ju som du säger hur ska du lösa de… :S

 7. Jessica skriver:

  Sen har ni ju haft sex så många ggr så en gång mer eller mindre B) Haha :P

 8. Maria Malmgren skriver:

  Tack gumman för de fina orden i smset..;) jag har juh varit HELT OFF nu.. men det är en underbar känsla att hålla den lilla..;) .. vi får ses snart så du får se vår lilla prins.;) Magnus sänder sina varmaste tack!
  Många Varma Kramar
  Maria & Magnus & William

 9. MaddeMad skriver:

  Jag får nog se på den där programmet. Jag kommer väl att störtlipa med tanke på att jag är xtra känsig nu. Men Maddi… jag är så enormt lycklig över att jag ska ha en bebis, jag ska ha en bebis :D
  Du får mer än gärna låna & vara barnvakt (:
  By the way.. jag tror att du kan fetglömma att låna en viss spermier. Men frågan är fri *blush*
  ETT STORT GRATTIS TILL MARIA MED FAMILJ!
  Jag vet vilken lyckotripp man får av att få barn spec den 1:a då mammakänslorna svallar över. Man bara ääääälskar världen liksom.

 10. Ulrika skriver:

  Hittade din blogg ”bara sådär”..lämnar ett litet avtryck. Fin sida o kul/intressant läsning :)

 11. Citrikka skriver:

  Ah barnmorskorna är underbara, skulle kanske byta karriär…

 12. Carita skriver:

  Ja nog fan är det fantastiskt att föda barn – även om jag hört det innan så trodde jag inte på det förrän jag själv upplevde det magiska, det underbara!!!

 13. Michael skriver:

  hejsan
  Om du vill så donerar jag gärna min sperma till dej.

  Många kramar
  Michael

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com