ante omnis mea familia

Får jag låna mitt ex sperma?

2
Bild källa: Anne Geddes

Jag är en enormt nostalgisk och sentimental kvinna. Särskilt när det rör barn och i synnerhet när det rör minnen, tankar eller känslor som rör just mina egna barn. På kanal 1 visas nuförtiden en serie om barnmorskor där man får följa deras arbete. Man får se kvinnor krysta, skrika och föda barn. Jag beundrar dessa kvinnor och när jag hör deras aderenalinpumpade röster samlas upp i det mest otroliga förhistoriska skrik börjar jag gråta. Det finns inte mycket i världen som kan slå det. Som kan slå den känslan och den styrkan. Jag har aldrig någonsin varit starkare i hela mitt liv än när jag krystade ut mina söner, för allt vad jag var värd. Och varje gång jag ser en kvinna föda barn, när jag hör det där skriket, så påminns jag omedelbart och hela mitt jag påverkas. Jag kommer aldrig glömma mina förlossningar..

Det är någonting visst med att föda barn. En sådan enorm styrka, kärlek, längtan, förhoppning.. allt i ett enda litet paket som levereras inom loppet av några timmar.

Och jag vet att jag egentligen inte borde se det förbannade programmet. Jag vet att jag helt plötsligt, mitt mellan mina gråtattacker kommer känna ett sug inom mig, en längtan. Jag vil ha en beeeebis! Jag vill föda baaaarn! Jag vill ha fler barn!!
och där kommer genast ett litet dilemma inom mig – vem ska befrukta mig? Ni som följt min blogg vet var jag står; mina barn ska alla ha samma pappa. Så hur fixar jag det? Kan jag ringa upp honom kanske med ett ”hej, kan jag låna lite sperma av dig” eller räcker det med ett sms där jag frågar kort och gott: ”sex?”. Det känns inte som en hållbar lösning, alls. Jag hade blivit grymt besviken och rejält fetdissad. Men iofs, det funkade för hans nuvarande flickvän som behövde en donator, det kanske funkar för mig med?

1

Igår (8 april, 2008) födde min vän Maria barn. Hennes man blev stolt pappa till William. William föddes klockan 19:42 och fyllde rummet med en osannolik närvaro och gjorde två människor till de lyckligaste någonsin.

3

*hart*

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

14 tankar om “Får jag låna mitt ex sperma?”

%d bloggare gillar detta: