ante omnis mea familia

Får man mula sina barn?

Idag MÅSTE jag leta upp ett par vantar till mig. Det snöar ute och snön ligger tjock på marken och mina killar vill ut så jag tänkte visa dem vad en tjej går för. De ska mulas. Oh yes! Snöbollar och pulka och de ska mulas. Fy fan vad sura de kommer bli på mig. De vill ju ut och jag får offra mig lite. De har ju faktiskt varmare kläder än vad jag har så de har lite försprång.

Snön är vacker och mysigt. Underbar och magisk. När man sitter inne i värmen. Haha. Det var nog mer speciellt när man var liten. Men jag ska se till att killarna upplever det som jag gjorde när jag var liten och såg snöflingorna med all dess rätta magi. När vi sen är kalla och frusna med snö innanför kläderna går vi hem och gör varm choklad och fikar, som sig bör.

Vad tror ni om det?

Den senaste veckan har varit omtumlande för mig men i natt nån gång när jag i min ensamhet och tysthet bad om vägledning kom jag fram till något. Efter många obesvarade frågor och enträgna försök till kontakt inser jag att loppet är kört. Och det verkar bara vara jag som varit ledsen över det och förlusten av den familjeenheten jag hade en kort period. Så jag får acceptera detta och finna mig i det och dra mig tillbaka – för gott och på riktigt, trots jag sagt det förr. Ibland kan jag ha jävligt svårt att släppa taget om vissa människor. Men jag måste, trots att det bär emot. Jag är (relativt) ung, har härliga kidz och en magisk bäbis i magen, ett bra jobb och fenomenala vänner och familj.
Jag vet vad jag vill ha i mitt liv även om jag de senaste månaderna tappade fokus på allt detta under den första delen av min graviditet då hormonerna överväldigade mig utan dess like. Jag blev ett monster. Jag har lugnat ner mig nu och ett lugn börjar komma över mig. Hormonerna börjar stabilisera sig jag och jag börjar må bättre. Mitt humör har jämnat sig och jag har inte fått några nya finnar på flera veckor, YAY!
Oron om bebisen börjar lägga sig, jag vet att bebisen lever och kommer att födas i den magiska månaden 6 och allt allt kommer bli bra. Det var meningen att detta barnet skulle komma.
Så jag hittar tillbaka till kärlek, lugn och lycka och den trygga familjesammansättningen jag känner till. Mina barn och jag. Min familj och mina vänner.

Fokus!
Fokus, fokus och balans.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 tankar om “Får man mula sina barn?”