Förberedelser inför Lördag

pinkpanther Sådär. Nu är jag hemkommen efter en mindre inhandlingsprocedur. Jag var iväg och köpte det som vi behöver inför lördagens tunnbrödsrullar. Vi kör på samma som vi hade på min fest i januari, de var så populära och uppskattade, kostar inte mycket och lätt att göra. En sats med skinka/lök rullar och en med räkor/dill. Och som sist har jag Dizzy till hjälp i köket. Jag svängde in om systemet  och köpte mer dricka. Nu har vi lite att välja på och blanda drinkar med.  Kahlúa, Baileys,  Gin, Likör 43, Vodka, Dooleys och… & tequila for my friend it makes her flirty ;)  
Det ska inte ta slut eller behöva snålas.  Det kommer bli drinkar för mig och höjdpunkten på min fest blir Rosa Pantern och Orgasm.

Idag ska jag jobba till sex och jag längtar till Cindy. Nu ska hon, precis som Lotta, få en chans att säga “Vad var det jag sa”. Back to black. Tavk för smset igår Lotta med det vänrade “Vad var det jag sa”. Haha. Idag blir jag hämtad på jobb av min käraste ser det ut som. Vilken vardagslyx.

Du gillar kanske också...

5 svar

 1. Bara jag skriver:

  Hmm…. tack för avslöjandet.. f_u

 2. josse skriver:

  hej!! ska du inte visa bild på ditt nya hår ? :) jag vill se :D

 3. Thina skriver:

  Va ju tvungen att googla rosa pantern..det låter skit god! Har hört namnet innan men aldrig provat, å det är illa för att komma från mig som älskar drinkar och som tar alla tillfällen i akt att göra nya drinkar! Men den får jag testa..har allt utom grenadin.
  Orgasm är skit gott! Nåt som åxå är gott är äppelpaj, det är likör 43 och mjölk och äppenlikör, typ apfelcorn. (stavas nog INTE så..) Sen blandar man och toppar med kanel, det smakar exakt som äppelpaj! Ett hett tips *drink*

  Lycka till på festen! Hoppas den blir lyckad även om inte alla kommer! Känns som om det alltid är så…Tyvärr!

 4. Dette skriver:

  Mmm Rosa Pantern e ett mycket bra val! :P

 5. Madde skriver:

  Så fin blogg du har :)

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com