ante omnis mea familia

Friska snorungar eller bara snoriga?

Det är då jävlar ta mig ingen ordning på torpet här!

Aldrig någonsin har mina kids varit hemma så ofta ”sjuka”. Eller ja – sjuka enligt nya normen.

Jag tillhör den skaran morsor som skickar iväg ungen med både hosta och milslånga gröna snorsträngar som når knäna. Sålänge ungen inte har hög feber och är pigg som en lärka så kan de åka till skolan/förskolan. Jag menar, i synnerhet när hösten kommer så är vartannat barn snorigt, speciellt när de är ute och leker. Men folkhälsomyndigheten som vi alla följer som slavar numera har satt gränser för oss alla. Minsta lilla förkylningssymptom så ska man vara hemma. Ingen är mer nitisk än förskolorna och skolorna. Ungen hinner knappt dra en djupandning med näsan innan pedagogerna slänger sig på telefonen och ringer föräldrarna – barnet är förkyld! Måste hem!

Missförstå mig inte – jag förstår! Jag förstår absolut att rekommendationerna ska följas. För nån av dessa snorungar (pun intended!) KAN ju faktiskt ha covid-19. Kanske inte så hög sannolikhet men en minimal risk finns.

Jag är bara jävligt bitter att jag måste ha kidsen hemma, ok? För hösten brukar innebära att man slipper de lite när de är i skolan och jävligt välkommet efter HEEEELA jävla sommarlovet. Just sayin’. Jag älskar mina barn mer än nått annat men det betyder då fan inte att jag vill umgås med dem 24/7.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.