Frissor och pusskalas

rutschkanaFaran med dagens teknologi, där man har en kamera i sin mobiltelefon är följande; pinsamma bilder tas då man kanske inte har med sin digitalkamera när man är ute, men mobilen brukar man ha med sig.
DbD tog denna bilden på mig igår, på lekplatsen med alla barnen och jag också ville åka rutschkana. Barnen i bakgrunden är mina. 

Bilden går att klicka och förstora men gör helst inte det.

 

Vissa av er efterlyste bilder på olika frissor. Well, än så länge kan jag itne komma på så mycket. Jag vill ju ha det där vilda, rufsiga. Men ta en titt på dessa så länge.

<KENOX S630 / Samsung S630> <KENOX S630 / Samsung S630>

Och när jag ändå lägger upp bilder vill jag passa på att dela med mig av min älskade sons spontana pussar. Jag låg på golvet på balkongen och kollade igenom foton på digitalkameran när Laaiti skuttade helt sonika ut och började pussa mig som en galning. Han tog tag om mitt ansikte och pussade mig överallt och mitt hjärta smälte. Vilken tur att jag höll kameran i handen..!

3

Du gillar kanske också...

20 svar

 1. Tom skriver:

  Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw! <3

 2. Eva skriver:

  Är han tatuerad? Hur gammal är han?

 3. Sandra skriver:

  Ni två är alldeles underbara *cheer*

 4. nina skriver:

  haha! fan va söta ungar, när man ser dom sådär överväger jag starkt min barnvägran (som verkar bli svagare o svager med åren så jag antar att min moderlighet kanske börjar växa nånstans därinne..) Du har verkligen sjukt fina pojkar! :)

  och frillan tycker jag är klär dig som fan! själv hackade jag ut mitt hår såpass att längden var kvar, dock halverades tjockleken men det gjorde inte så jäkla mycket. tycker du ser strålande ut och önskar dig lycka till i jakten på rätta rufset!

  ha en bra dag!

 5. missmaddis skriver:

  Eva: Ja, visst är han tatuerad. Precis som mamma ju! *kjerlek* Läs mer om deras gnuggisar här; http://missmaddis.com/2008/04/22/pojkarnas-gaddar/

 6. Martina skriver:

  Aaaaaaaaaaaaaaaaaw vad söta!!!

  Gillar frisan bättre nu när du inte har polisonger!! :)

  *cheer*

 7. Andie skriver:

  Jag ser att sonen har tatueringar och jag antar att de är fakeisar. Undrar vart du har fått tag på dessa??

 8. Hanna skriver:

  Du har ju fått färg redan! *ser*. Fan vad fuskigt!

 9. Sarah skriver:

  Bild ett gillade jag skarpt, dock inte bild två det ser lite skumt ut.. Kan jag inte få se en bild med lite snelugg och resten rufsigt????

  Och bilderna med sonen, såå underbara. Han e ju bara så söt! (och du med på rutchekanan)

 10. Jessica skriver:

  Gud vad mysiga pojkar

 11. Louise skriver:

  Du är supersnygg i det korta håret! *blomma*

 12. Anna skriver:

  Jag gillar bild ett bäst på dina frissa… Den andra ser lite ut som att du just vaknat. Den först ser det ut som du mer har fixat håret. Men jag gillar det korta håret som fasiken… *blomma* och bilderna på dig och sonen är ju bara såååååååååååå söta… *kjerlek*

 13. kristina skriver:

  Underbara bilder på dig o din son! *blomma*

 14. Caroline skriver:

  Han e ju bara för sööt=)

 15. Elin skriver:

  Väldigt snygg bild på dig och rutschkanan måste jag säga :) Tycker det är härligt att du bjuder så mkt på dig själv och att det känns som du är ärlig och ”äkta”. Ta hand om dig *blomma*

 16. Ninna skriver:

  underbara foton *kjerlek*
  gillar skarpt fotot på dig när du åker rutchkana *tihi*
  Föressten, är du lite nyfiken på hur min familj ser ut så finns vi just nu på http://www.ystadsallehanda.se klicka in på familjen och sen på bb-bilder du hittar oss under samma namn som jag använder mig av här, nämligen mitt eget :P

 17. MittLivSomJag skriver:

  Ser att de fortfarande gillar sina gaddningar!!! :D (ps finns på KappAhl sen när de tar slut ds)

 18. Incka skriver:

  Ni är söta! *hah*

 19. Therese Anerland skriver:

  Så söta bilder på dig och Laaiti *kjerlek*
  Tycker verkligen att du passar i kort hår. Skit snyggt! *yay*

 20. Emma skriver:

  Han – och du – är så fina!

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com