ante omnis mea familia

Förändringarnas tid är kommen

I morse ringde klockan lite tidigare än vad jag vant mig vid den senaste veckan. Kaeli har varit orolig och ledsen merparten av natten och har sovit mestadels hos mig. Nånstans i natt kom Laaiti in till mig och vi vaknade tre i min säng. Idag är Laaitis första dag på förskolan. Jag följde med dit, lämnade av Phini som börjar i tvåan och följde med och stannade en stund på förskolan innan jag gick hem med Kaeli igen. Hennes inskolning är lite senare. Jag har även ändrat fritidstiderna och pojkarna ska hämtas senare. Mest för att det ska passa mina tider lite bättre, även om det egentligen aldrig kan göra det med mina dumma tider,  men jag blir nån timme mindre beroende av mina föräldrar. Så resonerar jag.

Just nu börjar saker och ting reda ut sig för mig och jag börjar klarna i mitt sökande efter mitt liv och återfå kontroll. Och få komma till insikt nu när jag börjar bli färdig med min omvärdering av alla aspekter i mitt liv och nu även agera därefter. Jag har ringt telefonsamtal och jag har mailat och responsen jag fått från olika håll har för mig  varit både förväntade men i vissa fall även ren besvikelse. 
Mitt liv kommer göra en 180 nu. Allt ska ändras, allt ska omvärderas. Varför? – För att jag inte är nöjd. Och det ligger ENBART på mig att ändra det som jag inte är nöjd med, för både min skull OCH mina barns skull. Om inte jag mår bra så påverkar det ju mina barn, det kommer man inte ifrån.  Sen får alla andra tycka vad de vill om det. Förändring ska ske och det radikalt.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 tankar om “Förändringarnas tid är kommen”

%d bloggare gillar detta: