Första cykelturen

Jodå, jag tog mig förbi dagen relativt smärtfritt  men inte utan att misslyckas med mitt projekt. Typiskt mig. Jag har fortfarande problem att "bita mig i tungan". Responsen var bättre än förväntat och jag erhöll mycket information ganska fort. Så nu sitter jag i en annan sits. Men det är en helt annan blogg.. med en helt annan adress.

Jag tog ut barnen på en snabb promenad. Förmiddagen var lugn och barnen var fina. När eftermiddagen svepte över oss blev de gnälliga och bråkiga. Madde kom över en sväng och efter det tog jag en promenad med en trött Laaiti i sulky och Phini fick äntligen prova sin nya cykel. Han har redan fått kläm på det och cyklade oerhört bra och lyckan sken genom hela hans ansikte när han trampade förtjust till sin mammas beröm. Årets bästa investering!
Tårarna föll längst hans kinder när cykeln låstes fast i cykelstället här utanför. Han sa att hans cykel kommer bli ledsen att stå där. Jag förklarade för min son att hans cykel nog känner sig ensam här uppe och vill hellre sova bland alla cykelkompisar. "MEN JAG ÄÄÄÄLSKAR MIN CYKEL" tjöt Phini. Han gastade färdigt sen var den diskussionen över.

Laaiti’s mage har inte förbättras, in fact, jag tror han kan ha smittat mig med magsjuka för fy fan vilka krämpor jag har nu och samma problem med magen som min son. Är det bara jag som är mesig eller Laaiti som är tuffare än mig, fört jag vill nog påstå att jag gnäller mer än honom och grimaserar av smärta vid magknip mer än vad han gjorde.

Phini var trött ganska tidigt ikväll med tanke på hur sent han sov i morse. Han fick nattas först medan Laaiti, som är yngre och  BORDE vara tröttare, var pigg & glad runt 22 när jag nattade honom. Eller  behöver Phini kanske extra sömn nu för att kämpa mot alla sina koppor? Så kan det vara.

Och med det sagt, går jag och lägger mig. Denna dagen är FÖRBI.

Du gillar kanske också...

11 svar

 1. Tale skriver:

  Good night
  Sleep thight
  May the bedbugs never bite tonight!

  :-)

  (other blo, other adress, other password?)

 2. Tale skriver:

  By the way; with a cool bike like Phinis he really ought to be allowed to take it with him to bed at night!

 3. patruska skriver:

  har du fått igång din gammla missmaddis secrets igen????? du vet nog vad jag skulle vilja be om ….

 4. Emma skriver:

  Får jag också lov att ta del av hemligheterna?

 5. Anna skriver:

  Roligt att han gillade cykeln så mycket.. :) Klar att han inte ville att den skulle sova hos dom andra cyklarna.. :) Du om du ska skriva i den hemliga kanske man kan få lösen och så för det är väl ändrat sen förra gången.. Kram på er!!!

 6. Jessica skriver:

  Tror cykelturen i det fria kanske mattade ut honom :)

 7. MaddeMad skriver:

  Hrm nått jag har missat…

 8. Malin skriver:

  Får jag också ta del av den andra bloggen?

  Hm klart att han inte ville ha cykeln ute, vill inte jag iheller min står så fint i klädkammaren tills den används =)Jag har haft den där sen den blev stulen =(

 9. Sarah skriver:

  Att du vågar ha den ute, hoppas han bara få behålla den! Fast sen o andra sidan, ni kanske har det lungt där ute på ”landet”? Att en ngt ute öht här i Landskrona är dömt att misslyckas.

  På tal om cyklingen, lärde sig Phini konsten att cykla nu? Sådär på nån dag?
  Grymt isf!
  Jag försöker fortfarande få liten att lära sig, men hon tycks inte fatta knepet än, fast det kommer väl när det kommer.

  Hur är det med magen i dag föresten?
  Om den fortfarande är i olag kan jag rekomendera proviva blåbär, lugnar magen bra och hjälper faktiskt (fick iaf mig att komma på fötter vid förra årets vinterkräksjuka)

 10. Karin skriver:

  Mmm, tänkte samma tanke som tydligen de flesta andra när jag läste dagens inlägg; Är miss secrets igång igen?.. kan man få ny tillgång kanske?…

 11. Therese Anerland skriver:

  Jag kan erkänna att jag var likadan med min första cykel =)
  Kul att han lärde sig så snabbt.

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com