Första passet på rocken

Vi hade i alla fall INTE tur med vädret igår, det ska ni veta.
Jag skulle gå med en tjej som heter Therese. Jag visste inte vem det var så Lotta presenterade mig. Therese och jag hade gott om tid att lära känna varandra under dessa ca 8 timmar vi gick, gick och gick.
Himlen öppnade sig och jag var tacksam för de röda regnponchos som Kommunal delade ut på området men eftersom de var så mörka fick vi ha våra röda SECURITY tshirts ovanpå så jag blev mer tacksam för de gula lite mer genomskinliga jättekondomerna som vi köpte i godis ståndet för en tjuga, som vi fick ha ovanpå tshirten. Det funkade.  (Om ni vill se asfula foton som elaka tant Lotta tog så kolla hennes blogg. Klicka här)
Regnet öste ner med stora droppar och vi var pissvåta. Tröjorna, jeansen, skorna, strumporna. Vi bäddade för förkylning men jag verkar ha klarat mig.

På rocken såg jag en kille jag träffat förr, mina mostrar, min kusin och kunder från India. Lotta och Kim hade hört några småtjejer stå och småprata "Det där är min piercare!!" och en av tjejerna kom fram till mig.. "Hej, du är väl Maddi? Du piercade mig i maj, när jag jag byta min stav?" – haha. Mina mostrar kom frtam till mgi och sa att de hört om pappa men visste om de skulle ringa mamma eller inte..
What?!
"Klart ni ska ringa henne. Hon behöver stöd som fan nu.. detta är inte lätt för henne. Ni kan åtminstone LÅTSAS att ni bryr er!" svarade jag. Klart vi bryr oss, svarade mina mostrar.
Funny way of showing it..

Idag ska jag gå med Lotta och det kommer tydligen vara väldigt mycket mer folk och mycket mer att göra och det ser jag fram emot. Efter rocken är det efterfest för crew så vi har laddat upp lite för det och det står ett tält för oss på personalområdet.

När jag var hemma inatt hann  jag knappt se min säng förrän jag däckade med ömma ljumskar. Att jag inte fick ont i fötterna eller benen, men ljumskarna!? Stackars Fredde, ingen sex på en månad. Minst.

Idag sov jag gott när Håkan ringde halv tolv för att berätta när jag blir hämtad. Jag kan inte neka att jag kände mig förbannat stressad. Jag hade massa sms väntades, jag har verkligen sovit tungt. Så jag gick upp, gjorde kaffe och ringde pappa. Han har tydligen fått astma medicin för att han har vätska i lungorna. Jag vet inte hur illa det är eller om jag bör vara orolig?

Nej nu har jag inte tid att blogga mer. Och ni kommer inte höra mer från mig förrän söndag. Om jag har tid då, ens. Om det regnar i natt, tänk på mig..

Du gillar kanske också...

5 svar

 1. ♥Hanna♥ skriver:

  aj aj aj… der ut att göra ont att ha en piercing DÄR!! :S men snyggt va de allt!! :)

  åh de e klart du ska ta det som en komplimang ang att visa legg, haha…

  trevlig helg!

 2. Sarah skriver:

  aw..en hel helg utan maddi blogg läsande *blää*
  Vad ska jag nu göra? *huh*

  Hoppas ni har bättre tur med vädret resten av helgen och får kul på efterfesten.

 3. therese skriver:

  Låter som om du har fått röra på dig rejält.
  Vätska i lungorna är inte jätte farligt men inte ofarligt heller.
  Men det verkar ju som om dom har honom under kontroll.
  Hoppas att ni får bättre väder *cheer*

 4. Therese Anerland skriver:

  Det låter som om du har fått röra på dig en hel del. *yay*
  Lite dåligt att dina mostrar inte ens har hört av sig. :S
  Hoppas att det inte regnar..

 5. MaddeMad skriver:

  *hart* Jag tänkte på er igår när det öste ner & öste ner & himlen öppnade ig & bara forsade ner en massa, massa, massa, massa vatten. Men ni verkade & ha klarat det superbra ju *ler*
  Nu tänker jag på er igen. Nu har väl allt slutat så nu e ni på crew festem kan jag tro.
  Festa som bara den & ha d så jävla roligt nu gumman.
  Det e nog ingen fara på din papps. Han e seg & turen måste ni bara ha nu på er sida.
  Vi hörs & kanske ses på Sön.
  It´s the BIG day for me… *yay*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com