Förvaltningschefen får fem stjärnor!

Jag har mailat förvaltningschefen hos min hyresvärd ett tag. Det var hon som fick mailet med 4 A4 sidor när jag var missnöjd. Och sedan dess började det hända saker. Jag har kompletterat listan med saker som jag ville skulle åtgärdas och efter att golvläggaren var här sist fick jag veta att mattorna inte gick att justera varpå han tyckte att hyresvärden skulle komma och titta sjöklv vilket jag mailade henne om. Hon kom någon dag senare (igår). Vi gick igenom allt jag hade och hon antecknade. Vi kikade på mattorna och hon såg även cigarettbrännmärkena på golvet “Men oj, här är brännmärke” – nähä? Det måste ha undgått tidigare besiktningsman. Hon såg även hur slitna mattorna var och i vilket dåligt skick. Vi pratade lite om städningen som aldrig blev utförd och jag sa som det är att jag har artros och värk i mina händer och kan inte gno så hårt så jag vill gärna ha grovstäd, främst i uterummet där kletigt nikotin sitter som berget och ingrodd smuts och hon sa att det har jag full rätt till. Tvättmaskinen påpekade jag att den fortfarande läcker – vilket hon faktiskt såg själkv efersom jag tvättade när hon var här och jag talade om hur det låter när den centrifugerar (några av er har sett videoklippet på facebook). 
Jag fick ett mail av henne senare där hon tagit bild på de alternativ jag hade efter att vi diskuterat vad jag ville ha och kunde således välja golv via mail – snacka om smidigt.
 
I förmiddags ringde golvläggaren och sa att de fått arbetsordern och att de kommer om nån vecka. Jag valde ett något mörkare parkettliknande golv till både hall och kök. Jag uppskattade att golvfirman ringde även om jag får erkänna att jag blev förvånad för de brukar aldrig ringa bara för att bekräfta att de fått arbetsordern. Eller har jag en liten notis nu med “Varning, bitterfittekund!”, haha!
Redan i eftermiddag kom Mannen från Coor, som varit här många gånger och fixat en jävla massa i lägenheten. Han kollade tvättmaskinen igen efter att han rensat den på skit tidigare och satt dit en ny lucka till filtret och även nya gängor till luckan. Han kände, snurrade och fick se och höra min video och tyckte inte det lät bra varpå han skickade sin rapport till hyresvärden. Senare ringde han mig och sa att redan i morgon kommer en kille från tvättmaskinsnågontingtjohejsan och kollar på maskinen.

Så saker och ting flyter på. Nu har jag inget att klaga på då det gäller hyresvärdens agerande eftersom förvaltningschefen som jag haft kontakt med och valt att kontakta framöver rörande alla frågor, tar itu med allt jag önskar och hon gör det direkt och hon håller kontakten och svarar mig. Kommunikation är A och O. Jag har tackat henne gång på gång för hennes service och dessutom berömt alla hantverkare som varit på plats. Jag ger gärna komplimanger och visar tacksamhet – där det är befogat.
När hon var här kände hon igen mig och minns mig sedan vi bodde på Nevisborg (8 år sedan). Hon undrade om inte pojkarna har samma pappa och minns även Wayne och att han pratade engelska. Inget dåligt minne..!
Jag minns henne också. Hon var (för mig) ny hos hyresvärden då. Hon har jobbat där i 10 år och i mitt huvud är hon fortfarande ny. Haha. 10 år har flugit förbi..

Snart nog är detta perfekt. Alldeles perfekt.

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Linda skriver:

  Så skönt att höra att det börjar rulla på med lägenheten. Välj inte ett jättemörkt golv bara. Jag gjorde den missen i sovrum och kök, man får städa KONSTANT, efter en liten stund ser det lika eländigt ut…

 2. Malin skriver:

  Åh vad härligt :-D

 3. Emma skriver:

  Fan vad skönt att det rullar på! :rose:

 4. mimmi skriver:

  Det var ett jävla klyddande med den där tvättmaskinen! Varför inte bara ge dig en ny? Tänk så mycket pengar de sparat på det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com