Fuck arbetsförmedlingen, man sitter på röven om man ska ha jobb!

Varje månad säger jag samma sak och jag säger det nu igen: fan vad tiden går fort!
Min dotter blev 5 månader igår! Man hinner liksom inte med, det känns som om man missar nått, fast att jag alltid är här! Nästa månad blir hon ett helt HALVÅR! Och hon har verkligen blivit en stor liten bebis nu.

Jag jobbade igår och det gick bra. Alltid trevligt att jobba ihop med Cindy. Det händer väldigt mycket på företaget nu och det känns spännande att få vara med om allt. Jag jobbar inte mycket men det känns precis lagom just nu. Jag är trots allt mammaledig och trivs med det, men jag trivs med mitt jobb också.

Jag fick ett mail igår med ett jobberbjudande. Är det så det går till nuförtiden? Slipper man skriva in sig på arbetsförmedlingen och skicka iväg hundratals ansökningar? Fan vad nice och sitta på röven och få erbjudanden komma till mig. Inte för att jag behöver ett nytt jobb, men tack ändå, liksom. “Vi har kikat på din hemsida och följt dina trådar. Du verkar ganska bra insatt i ämnet Piercing” – No shit? Konstigt vore annars eftersom jag jobbar som piercare. Även om det var ett trevligt erbjudande så har jag inga planer på att börja jobba ännu mer just nu.

Jag har ju börjat så smått med fotoalbum här hemma. Jag beställde foton och de ska in i album. Jag har redan massvis med foton och album på pojkarna och det är dags att Kaeli också får lite plats. När Lotta hade sett videon jag gjorde till Kaeli skickade hon sms med “jag ser fram emot de andra två”. Men det blir svårt att göra likadana till pojkarna eftersom jag och Wayne inte hade någon nämnvärd kamera och det finns inte en enda bild från någon av förlossningarna. Sen känner jag väl lite så att det kommer ALLTID finnas mer bilder av pojkarna än Kaeli (de har ju 5-6 års försprång) och de behöver väl inte alltid få exakt likadant? Nåja, jag tänker inte ha dåligt samvete för det i alla fall.

image image

image

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. anniz skriver:

    Du kan skicka dom till mig? *vissla* Attans att jag måste vara lärling innan bara, haha! Alltid kul med folk som hör av sig, och få jobb serverat! :) Min syster får det hon med! Hur bär ni er åt?

    Barn växer allt för fort ja, mitt äldsta systerbarn fyllde 6 år nu den 16e, känns som om det var förra året hon bara skrek o skrek o skrek så jag ringde mamma så hon fick komma och ta hand om barnet när jag var barnvakt! Hehe!

    Fina kort förresten! :-D

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com