ante omnis mea familia

FUCK! Jag missa mitt flyg!!

Fuck! Murphys Lag säger, om någonting kan skita sig, så gör det det. Murphys Lag kan jag aldrig fly i från och är han sparkar mig i röven gör han det tio gånger hårdare än normalt. Fuck fuck fuck. Jag missa flyget till Östersund. Jag missa flyget och min chef och min chefchef är besvikna på mig. No shit, jag är besviken på mig själv.

Emma och jag var ute och övningskörde. Det var mörkt, det regnade, jag höll på att fara ut i diket några gånger, och körde på en refug också. Emma tog över ratten för att vi skulle hinna till Sturup i tid och hamnade bakom nån jävla långtradaresak som körde i 50 och Emma kunde inte köra om. När hon kunde öste hon på som om livet hängde på det och jag blev mer och mer nervös om vi skull hinna. När vi närmade oss knäppte jag upp bältet, bad henne ta min väska, hoppade ur bilen innan den ens hunnit stanna,  sen sprang jag för allt vad livet är värt för att checka in. För sent. Flyget var stängt. Jag sprang mot informationen, det fanns ingen möjlighet att släppa på mig, motorn var igång.Vi fick ett nummer som Emma ringde upp och vi fick besked att jag inte kunde ta de andra flygen heller som var fullsatta. Det enda de kunde erbjuda var att vi bokade en enkel resa i morgon bitti. Som kostar 4000 kronor. Det har jag fan inte råd med. Inte ens lite. Emma skrev i bakgrunden att i så fall betalar hon, men det kan jag inte begära eller be om. Jag samlade allt mitt mod och försökte dämpa den brännande känslan i magen och ringde min chef. Det samtalet jag helst aldrig gör. Jag önskar att jag var mytoman och kunde dra till med nått riktigt jävligt som att jag sitter på sjukhus eller nått. Då hade det nog varit mer okay. Särskilt om det var sant.  Jag visste att han inte skulle bli glad. Och tro mig, det blev han inte heller. Jag förstår. Jag fick därefter ringa hans mamma. Det är ju hennes butik/studio jag ska till. Ärlighet varar längst säger de så vad mer kan jag göra än att vara uppriktig och ta smällen.. Och jag kunde höra hur besviken hon var. Jag har ju kunder som väntar på mig, kunder som bokat en månad i förväg. Jag förstår. Fuck.. vad har jag ställt till med. Det diskuterades natt tåget men längre än så kom jag inte, innan chefen ringde mig igen och sa att han bokar resan i morgon bitti. Den för 4000 kronor. Och det är inte mer än rätt att jag betalar hälften, tyckte han. Jag förstår, jag håller med. Jag klantade till det ordentligt och egentligen borde jag betala hela biljetten men då kan jag nog inte betala min hyra denna månaden. Så det går inte. Så jag får betala hälften. 2000 kronor. Swoosh. Bye bye julklappar. Seeyalater. Emma fick enormt dåligt samvete. Först erbjöd hon att betala resan dit men det går jag inte med på. Sen sa hon att hon betalar dessa 2000. Det går jag inte heller med på. Det är inte hennes ansvar. Vi fick köra hem igen och jag.. jag började lipa redan på flygplatsen och grät halva resan hem i bilen. Jag visste inte vad jag skulle säga. Jag är fylld av dåligt samvete och en enorm besvikelse på mig själv. Hur korkad får man vara.. Emma stannade till vid en bankomat på vägen hem och tog ut pengar som hon räckte mig i bilen som jag totalvägrar att ta emot. Finns inte en chans. Detta är mitt sura äpple som jag måste tugga, inte hon. Men hon har ett hjärta av guld, min Emma och det betyder mycket för mig att hon erbjöd.

När jag kom hem ringde jag Cindy och grät som en liten unge. Hon är ju också min chef (i butiken) och hon lugnade mig och var ärlig och fin.

Fuck. Mitt flyg går 06:50 i morgon bitti och jag hinner till min första bokning men jag vet inte om jag klarar att se chefens mamma i ögonen i morgon..

Detta är så jävla typiskt. När nått händer i mitt liv så är det fan inga bagateller. Men iofs, det kunde varit värre. Jag kunde suttit på ett plan som krascha?

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

22 tankar om “FUCK! Jag missa mitt flyg!!”

%d bloggare gillar detta: