Fuck this! 19


Det är först när någonting händer som man blir tacksam för det man egentligen alltid tagit såpass för givet att vi inte ens tänkt på det. När man hör om barn som fötts med något form av hinder eller defekt så blir man genast tacksam att man själv fött helt friska barn. När en olycka är framme och kanske förlamar en stackare blir man genast tacksam att man själv kan gå. När man själv sen sitter i den sistsen att man berövas någonting som för oss altid varuit naturligt och självklart börjar man uppskatta det man alltid har haft. Som syn, till exempel.
När jag vaknade i morse kunde jag inte öppna mitt vänstra öga. Det kan jag fortfarande inte i skrivandes stund, utan en större ansträngning eftersom ögat är så svullet och tungt. Jag trodde aldrig att det skulle göra en sådan skillnad att bara kunna se med ett öga men det gör faktiskt det och jag är mer tacksam nu att jag faktiskt är tvåögonseende.

Jag grämer mig som fan. Det är den 25:e i morgon och lönedag vilket innebär att det blir väldigt mycket att göra på jobb i morgon – kan jag gå dit såhär?! Ska jag pierca såhär? Cindy ringde mig och tycker jag ska gå till läkaren i morgon eftersom mitt öga svullnat upp såhär mycket. Jag tar min chefs råd.

Vad fan är detta, fuck this!


Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

19 tankar om “Fuck this!

 • Jenny

  Gå till doktorn! Jag gick omkring så som jag sa. Det va väldigt nära näthinneavlossning sen. VC ville skicka mig till ögonakuten. SÅ ÅK OCH FÅ MEDICIN!!! Krya på dig…

 • Thomas

  Fy för hundan..Det är bara till a kila i väg till doktorn med det ögat.Det börjar klia i mitt öga bara av att se dt nästan ju.Krya på dig

 • Tale

  Eh, I don’t think I would like to get pierced by someone looking like that. Think I would prefer you had both of your eyes open…..
  If Cindys mother has told you what it is, she is probably right. But it does really look like what we call ”eye catarrh”. Hope I’m not right because then Phini and Laaiti will probably have it to soon. Mighty contagious (but not to hard to get rid of).
  What ever it is, I still strongly recommend the sign if you insist on working like that!…..maybe with the text ”don’t worry, I’m only partly blind!” ;-)
  Hope you get better soon!

 • Jana

  Men varför bloggar du Maddi? Ta dig till läkaren omedelbums! Jag har haft problem med ögonen (svullnad, infektioner et cetera) och vet hur känsliga de är och likaså hur fort man bör få hjälp.

  Stick nu. Och lycka till.

 • Malvi

  Jag tror inte att det är en vagel som spökar, snarare att du fått ögoninflammation… Instämmer med de andra: Gå till doktorn så snart som möjligt! Skulle det vara inflammation så har jag för mig att det är smittsamt, men jag är inte säker.

 • TuffLoysan

  Hahah.. ursäkta jag skrattar, vet att det är hemskt när man får problem med ögat så där. Tycker att världen är nära att gå under bara man får ett skräp i ögat som man inte får bort. Hoppas verkligen du får veta vad det är, å att du blir av med det snarast. Tycker verkligen inte du ska jobba med bara ett öga, även fast det skulle se fränt ut =) Men ta å krya på dig tjejen!!

 • Anna

  Åhh det ser ut att göra skit ont.. Har själv haft en skadda på hornhinnan och det gör skit ont när man få ont i ögat.. Kan du inte ta dig till akuten idag? Jag vet att man kanske får vänta länge där men det kanske det är värt?? Hoppas det blir bra snart i alla fall..

 • MaddeMad

  D ser hemskt ut. Hade jag varit dig så hade jag kokat upp lite koksalt & baddat med. Baddat utifrån & in mot ögat heeeeela tiden..

 • Louise

  Usch fy fan.. :/ Stackare.. Men jag förstår dig med jobbet och så… Men gå till läkaren på morgonen så kanske du kan jobba sen? Svullnaden har förhoppningsvis lagt sig till imorron! <3

 • Emma

  Hej Pärlan! J har nyligen haft exakt samma problem. Tur är väl att du är smartare och gör något åt det ist för att vänta ut det, som han gjorde. Han är fortfarande röd över ögat, vet inte om det kommer att försvinna alls. Hoppas det blir bra snart!

 • MaddeMad

  Hur e d nu gumman? Kan inte nån sjysst kopmis skjutsa dig in till malmö (d e bättre där med tid) så du slipper vänta tills imorgon?
  Vagel el ögoninflammation ser likadant ut tycker jag.
  Usch jag lider m dig…