Fula ord ska läras i tid..? 2


Det råkar nu föreligga en stor potentiell risk, September, att du en morgon vaknar bakbunden med en strumpa tejpad över munnen med silvertejp. För silvertejp säger alla killar håller.
Och uppstoppad i arslet kan du förvänta dig en mikrofon. Hur KÅT är du NU?!
På din kudde bredvid dig kan du hitta dina ögonfransar, omsorgsfullt utdragna en efter en och dina naglar kommer ligga där med. Och håret ditt – färgat svart, för det tycker jag är snyggt. Och snaggat.

Det är SJUKT att bli kåt på mikrofoner. SJUKT!

Och minst lika sjukt att jag inte kan låta bli att höja volymen och sjunga med när årets sämsta jävla låt spelas på radion och mina ungar undrar vad det är mamma sjunger och dansar till.

Betnérs ”Livets Ord” var anledningen till att Phini lärde sig ordet ”Kuk”.
Ordet ”knulla” kom han hem från skolan en dag och undrade vad det är.
September kommer bli anledningen till att Phini lär sig ordet ”Kåt”. Sen har vi nog börjat närma oss alla fula ord jag kan.


Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Fula ord ska läras i tid..?

 • Natasha

  Skäll på Petter istället,det är ju hans låt hon gör cover på efter tv-programet…som jag glömt vad det heter…
  Ville förresten skicka mail till dig och be om lösenordet till de skyddade inläggen,men jag har något strul med min nya dator så jag kan inte skicka mail,bara ta emot.(Håller på att göra mig galen!)Har bara träffat dig en gång,strax innan jul då jag var inne på India och du tog bort alla mina piercingsmycken eftersom jag skulle bli opererad-GBP.
  Berättade att jag följer din blogg då,vet inte om du minns?
  Har blogg: http://miserywitchen.blogg.se/ och fb: http://www.facebook.com/#!/MiseryWitch

 • Tamagal

  Mio gillar Jean Banans låt RUMPA ”Kött fy fan!” Så vi har modifierad den lite till ”Kött py pan” för man säger inte FAN när man är barn har mamma sagt ;)