Gamla Lunarstorm presentationer!

Sådärja, nu har pappa ordnat en stationär dator hem till mig. Han har försökt bygga en dator till mig med massvis olika delar men det gick rent åt helvete så pappa ordnade en annan till mig och fick ihop den och med en av mina gamla hårddiskar finns bilder och videos sparade sen 2007…! Oh jesus, vad KUL det är att gå igenom allt detta. Många minnen..! SÅ jag kommer dela med mig av detta lite då och då. Idag ska vi titta lite på mina gamla Lunarstorm presentationer! Minns ni Lunarstorm? Det var där några av er hitta min dagbok frånm första början, och jag tror året var 2000 då jag började blogga där..

Jag har bytt smeknamn som vissa byter underkläder på Lunarstorm. Erinyes, Amaranthine, Emblazon osv..
Här är NÅGRA utav mina gamla Lunarstorm presentationer.

070116_test  erinyes_060919 erinyes 060927 erinyes copy erinyes_060917 witches copy wood[PNG] 110 PNG baked copy bday copy bdayL BLACKWHITE[PNG] kaffe (PNG) lunarmadz may06 newspaper2 polaroid copy amarantine copy corque copy f_u_preview

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Kicki skriver:

  Shit va du är kreativ!

 2. TuffLoysan skriver:

  Jag minns dom flesta av dina presentationer på Lunarstorm, och jag älskade allihop!!

 3. Andie skriver:

  Du är ju riktigt duktig på design! Har du funderat på att sälja blogg designer?

 4. Det var roligt när Lunarstorm började med detta och man kunde göra sina egna presentationer, Dina var väldigt fina.
  Är det du som har gjort designen till bloggen med?

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.