Ganska ovettigt & oviktigt

Måndag – ny vecka, nya möjligheter, som de säger.
Helgen gick bra. Jag följde inte med Lotta & co ut, jag åkte hem istället, av olika anledningar. Men det var skönt med ombyte en kväll i vilket fall som helst istället för att bara sitta hemma.

Idag är det jobb som gäller, som alla andra måndagar. Cindy är ledig och jag ska jobba med Lasse. Det var ett tag sen vi jobbade ihop. Annars händer inget annat och jag har faktiskt inte mycket att skriva.. för en gångs skull.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Björn skriver:

    Detta var en trevlig blogg, första gången jag testar mer-trafik. Men hit ska jag ta mig igen.
    Förresten..Jag och en annan bloggare har slagit vad. Att jag inte kan lista 100 000 bloggar på min sida innan sommaren 2010. Hade vart kul om du vill vara med i kampen. Bara skriv in dig i listan. Det blir ju även lite gratisreklam för din sida om du vill ha några fler besökare såklart!=) *cheer*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com