Ge mig mina jävla paket!

Alltså postnord.
På riktigt.

Vad fan håller ni på med?

Ni ska alltså ta ut extra avgifter för er hantering av våra paket? För att ni plötsligt fick mer att göra? Tänk om alla kräver extra lön de dagar som är stressigare än vanligt?

Och inte nog med det, om jag inte betalar de avgifterna som ni nu kräver mig på så får jag inte mitt paket som jag REDAN HAR BETALAT FÖR? Och dessutom köpte och betalade långt innan ni fick för er att ta ut extra avgifter. Hade jag vetat detta – hade jag informerats om extra kostnader, så hade jag definitivt inte köpt något.

Är det schysst att kräva sånt i efterhand?

Och hur fan kan det vara lagligt ens att hålla mina paket gisslan? Jag har redan betalt det! Både innehållet OCH frakt!

Jag hade runt 15 paket på väg när postnord bestämde sig för att totalt fitta upp min vardag och min budget. Några av de är billiga skitsaker som ex ett ark klistermärken och ett paket med några whiteboardpennor. Har även beställt lite dyrare saker som ex ett fodral/tangentbord till min Samsung, smycken osv. Men när jag får sms av postnord med betalningsinfo så får jag inte veta vilket paket det gäller. Inte alltid man får spårningsnummer. Så jag vet inte om det är värt det – över 75 kronor extra för ett jävla ark klistermärke? SKIT NER ER, POSTNORD!!

Alltså, runt 75kr per paket, och jag har runt 15 – det är över 1125 jävla kronor. 1125 jävla kronor för saker som jag redan köpt för runt 260 kronor sammanlagt, frakt inklusive.

Det är orimligt!!!

PostNord hade inte det bästa ryktet till att börja med, INNAN de fick för sig att begå socialt självmord. Hur ser deras rykte ut nu, ska vi gissa?

Detta är inte rätt. Hur man än vrider och vänder på det så är det inte rätt.

PostNord kommer framöver behöva hushålla en jävla massa paket som kunder inte vill betala extra för innan de får extra arbete med att starta processen att returnera alla paket. Eller behålla paketen själva. Extra arbete – ni som gnällde på allt extra arbete med att ni fick alla paketen to start with. Sen får man inte glömma alla kostnader med sms ni skickar ut med betalningsinfo, alt pappersavi (som dessutom knullar miljön i röven). Hur fan är detta lönsamt?

För helvete PostNord.

Ge mig mina jävla paket & håll käften.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

15 tankar om “Ge mig mina jävla paket!”

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com