ante omnis mea familia

"Ge mig pengar!"

Det var kul det där i går morse. Laaiti studsade i hallen och ville jag skulle knäppa blixtlåset i hans jacka. Jag satte mig på knä framför honom och sa att jag ville först ha betalt. Laaiti putade med läpparna och gav ig en puss och jag log mitt största leende och knäppte hans militärgröna pilotjacka.
En stund senare gick jag ut iköket för att hämta mina nycklar och Phini var snabb att blockera dörröppningen. "HA! Mamma du kommer inte ut! Du måste betala!" fnittrar han förtjust. Jag suckar uppgivet och låtsas att jag tänker efter innan jag böjer mig ner och putar med läpparna, glad för att min son ville ha en puss av mig. "Öh, mamma. Du får ge mig pengar" sa Phini. Det där med pussar går inte hem lika lätt längre när de börjar bli äldre. Som jag skrattade när jag rotade igenom fickorna utan att hitta pengar och fick ge honom låtsas pengar.

Gårdagen gick bra. Jag sprang alla de ärenden som jag inte hinner annars, jag var ju ledig igår. De planer jag egentligen hade planerat gick om intet. Bankärenden osv tog ut sin fulla rätt. Eftermiddagen var lugn. Barnen tog ett vamr bad med badbomb som vi fått av Emma och jag lyckades med en ljuvlig kyckling gryta med purjolök, paprika, lime, champinjoner, grädde och chilisås. Barnen var inte lika exalterade, är de det någonsin om det inte servers köttbullar..?
Fy fan vad jag saknar att laga vuxenmat och servera det till en vuxen med god aptit som berömmer min matlagning..

Idag kommer Jenni och hämtar mig för en shoppingrunda bland byggvaruhus där jag ska se mig omkring. Resten av helgen är oplanerad.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 tankar om “"Ge mig pengar!"”