Ge mig styrka och ljus..

Vilken skitdag detta visade sig vara. eller blev. Någonting hände mot eftermiddagen, som om en skugga la sig över mig och jag stod maktlös inför den och kunde inte göra någonting åt det. Armen började göra mer ont och sjukvårdsupplysningen hade 46 före i kön. När de sen ringde upp tog det kvinnan i andra änden ungefär två millisekunder att bestämma att jag kanske bör gå till vårdcentralen. No shit, så långt kan jag också tänka. Men ja, jag antar att man mest kan skita i att ringa dit och bara gå till vårdcentralen direkt. Det känns nu som en löjlig idé att jag ens ringde dit. Jag hade inte ens tänkt tanken om inte min mammiga mamma hade sagt det.
En stund senare trillade min fyllning ut. Den massivt stora fyllningen som funktionerade som en halv kindtand. Den lossnade. Det var/är den tanden som de försöker rädda och rotfylla. Och jag vet sedan förr, att nu när det ligger så öppet är det enormt lätt att det kommer ner nån bakterie och inom kort blir det en hemsk inflammation i käken igen. Satan också. Och numera eftersom jag är gravid får jag inte ta smärtstillande förutom Alvedon och Alvedon, well, det är LÄKEROL för min kropp.. Vår tandvård i Staffanstorp är sanslösa. Om man ringer för att få en tid, får man en tid ett halvår senare. Om man ringer akut på morgonen är alltid deras akuttider slut och de ber en komma ner och sitta i väntrummet och HOPPAS att de kan klämma in en. Det går ju fan inte, jag har både barn och jobb att sköta och jag kan inte sjuka mig för att jag ska sitta i ett väntrum?  Sen har jag fan inte råd att vara hemma från jobb för mycket heller.. jag miste ju så många dagar nu när både Phini och jag var sjuka och bara det kommer göra julen as jobbig och Phini’s födelsedag med.
Så ja.. det visade sig bli en skiteftermiddag/kväll. Snälla nån, ge mig styrka och ljus..

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. Nenna skriver:

  Kan bara ge dig ett web *harrt* och lite *trosta*
  Tänder ett ljus för dig, här hemma hos mig
  Kram/Nenna

 2. MariaMalmgren skriver:

  jag kan ta kidsen om du behöver.. william är på dagis så säg vart jag skall..;)

 3. Sarah skriver:

  Vad kan man skriva?!
  Vilket jävla skit helt enkelt, och jag vill tro
  ”efter regn kommer solsken” snart din tur Maddi,
  snart kommer den, på ett eller annat sätt,
  stå ut med skiten som trillar in tills dess.

  Önskar jag hade haft miljoner o kunnat hjälpa dig lite,
  men min mest tomma plånbok sätter stopp för det,
  så jag kan bara skriva min fattiga ord *harrt*

 4. Sandra skriver:

  Sänder lite ljus *hart*

 5. Thina skriver:

  PÅ apoteket finns en liten tub med gojs att köpa som man själv kan stoppa in i hålet när fyllningen lossnar. Billigare och snabbare än tandläkaren..det va min tandläkare som tipsade mig! och eftersom jag tappade min provosoriskalagning i en blivande rotfyllning och inte vågar ta mig till tandläkaren så kör jag på det! Det sitter ett tag, nån månad om man har tur, men man kan bara ta nytt och stoppa i när det ramlar! Himla smidigt!
  Så skaffa det så du inte har öppet i tanden, fär då lär det ju bli inflamerat. Det är nog samma gojs som det man får hos tandläkaren. Fråga på apoteket så vet dom :-)

 6. missmaddis skriver:

  @Thina, jag har hört om det innan men faktiskt aldrig köpt det och finner det otroligt att tandläkaren själv skulle rekommendera det!! Det loosar de ju på ;)
  BRA TIPS, TACK!!! *harrt*

  & tack till er andra, för stöd och kärlek *lavloo*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com