GeKås 10


05:00 BEEP BEEP. Snooze. 05:09 BEEP BEEP. Stäng av.
Jag gick upp 05:09 i morse med mycket möda och besvär. En kopp kaffe, en cigg, kläder, tandborstning och iväg för att möta Karin 05:30 för att köra upp till Ullared. Mormor tog pojkarna under dagen och jag frågade både henne och pojkarna om det var okay flera gånger innan jag bestämde mig för att verkligen åka och velade fram och tillbaka.

Bilfärden gick bra. Vi hade fixat en skiva enkom dagen som vi lyssnade på mellan samtalen. Det var möärkt ute och tillsammans fick vi uppleva den vackra soluppgången. Min frukost bestod av Mackedonnals kaffe och chokladdoppad munk. Vi var framme en kvart innan de öppnade och det var lagom lite med folk idag. Jag kände mig inte stressad och hittade mycket mer än vad jag hade hoppats på. Pojkarna fick as snygga kläder (bl.a byxor & boxer med döskallar, strumpor med spindelmannen) och jag hittade lite småplock till hemmet. Påslakanset till mitt dubbeltäcke som inte är så lätt att hitta annars, grejor som mina föräldrar behövde och ville ha. Vi gick ut och lastade i bilen och gick in en andra gång och hämtade fler saker.

Sen var vi hemma igen vid 13:00. Snacka om speedshopping i Ullared och det utan att känna sig stressad och vi tog god tid på oss. Vi hade bestämt att vi gick varsitt håll inne på GeKås och kunde kontakta varandra med mobilerna när vi började bli klara. Det var en bra lösning om Karins telefon hade fungerat därinne. Hennes täckning sög. Jag ringde Jenny och bad henne se om hon kunde nå fram till Karins telefon och just som jag pratade med Jenny hörde jag i högtalarna hur de ropade ut "Maddi Hilschbelg" som skulle möta Karin vid dambyxorna. Hahaha, jag gissade att det kunde vara jag.

Väl hemma och upp packad lånade jag mammas cykel för att cykla ner till ICA för att köpa hem lite mat till oss och införskaffade två stycken fina växter att ha i badrummet. Ombyte förnöjer och att byta ut de döda blommorna likaså..

Exempel på dagens tillskott;

 

Phini mår MYCKET bättre idag. Han är naturligtvis fortfarande prickar men utav vad jag kan se har det inte kommit några nya koppor. Det kliar inte lika mycket och det börjar redan bli ruvor. Idag har han i alla fall varit på humör för att leka mer och klia mindre.

Mot kvällen kom min vän Josefin hit med sin lillasyster sopm jag piercade förra veckan. Hon var orolig över sin tunga så jag undersökte den åt henne. När de hade gått kom min kusin L och hennes syster (min "dotter") hit och hälsade på. Min dotter hade medsig sin 7månaders bebis, hunden Daisy som barnen lekte glatt och bra med.

Vilken dag..! Borde jag inte vara trött nu?


Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

10 tankar om “GeKås

 • Jenny

  Gillar din dörrmatta. Sån skulle min syster ha. Hoppas de blir pigga snart dina vattkoppebarn. De verkar so goa.
  Själv har jag en 14 åring och en 6åring.
  Man får dra båda ur sängen på morgonen.
  Ha en underbar dag/ Jenny Dubai

 • Tale

  I’m glad to hear that Phini is doing better! But you are nuts, girl! Getting up at five o’clock to go shopping?? If that isn’t insane, nothing is! But I’ll give you that, you found some nice stuff! is that lamp made of ricepaper? If so, your kids must be a hell lot more wellbehaved than mine. I wouldn’t dream of bringing anything like that in my house. It wouldn’t last an hour before one of them would have made big tears in it. Maybe it’s a good thing that we live so far apart after all. Then you won’t have to worry about us coming for a visit and bringing the house down…

  And Maddie, thank you so much for the very first comment in my blog! I’ll promise to write some English in there also to make it a little easier for you! :-)

 • Sarah

  Kul med gekås! Snygga grejjer du köpt också. Man kan verkligen fynda till det där i bland, det enda tråkiga är väl att kvaliteten inte alltid är ngt att hurra för. Men sen o andra sidan, är det i heller inte bara skit där.
  *vill också till gekås*

 • Anna

  Åhhh va avis jag blir.. Jag vill också åka till Ullared.. Men man måste ju ha pengar om man ska åka dit.. Så vi får vänta lite.. Jätte snygga saker du hade hittat. Skönt att han mår bättre nu och hoppas det inte kommer fler koppor nu.

 • Emelie

  Hej!
  Jag har följt din blogg ett tag nu, inte säker ifall jag kommenterat, men jag känner att jag måste säga att jag verkligen, VERKLIGEN(!!!) gillar din blogg! Du skriver underbart, och har en jätte skön stil!
  Läste också någonstans bak i bloggen om någon som klagade på hur du snackade till Phini och Laiti (Underbara namn!)
  Men jag tycker du verkar vara en jätte grym morsa! din blogg make my day!
  Kram!

 • Emma

  Det låter som en heldag. Jag skulle nog också vilja dit.. Fast å andra sidan vet jag hur mycket onödigt jag skulle inhandla så det är kanske bäst ändå att låta bli… :)

 • Jessica

  Gekås är verkligen toppen. Speciellt om man lyckas komma dit en dag då där inte är smockfullt med folk. Jag åker alltid dit en tur en gång om året. Det är obligatoriskt…