Genuint GLAD!

I min, på sistone, egen lilla värld av självömkan utan något ljus i min lilla tunnel, känns det oftast ganska långsökt att jag ska bli genuint GLAD av något. Men så idag blev det faktiskt så ändå. Och tänk att en människa som jag inte ens träffat i verkligheten var den som satte ett prick över mitt ”i” idag.

Magnus kom med pizza och det var så jävla skönt och mysigt.. Han är fan FIN! Att han sen dömde min moccarulltårta som ”den godaste han nånsin ätit” gjorde mig sjukt glad. För den har onekligen en annorlunda smak – antingen så gillar man den eller inte. Antar att Magnus har samma smak som mig.
Sen, pricken över i:et så berättade Malin Sörmlind för mig att hon skulle testa mitt brödrecept jag lagt upp. En tid senare kom det här, och det gjorde mig sjukt lycklig!

20120927-211834.jpg
Vilken komplimang! Så glad jag blev!!

Tack! Tack Magnus och tack Malin för att ni höjde mitt humör. Jag behöver uppmuntran <3

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Jag var bara ärlig! Ludde var också helt lyrisk imorse. Tog en tugga, tittade på mig och jag bara nickade och sa – I KNOOOOOW!

    Bra jobbat! Ser fram emot mer recept!

    (Och glöm aldrig bort att du är awesome.) :heart:

  2. Ingrid skriver:

    Vad glad jag är för din skull att du äntligen har träffat en kille som verkligen uppskattar dig för den underbara person som du är! Det är du verkligen värd efter all otur du har haft med skitstövlar till pojkvänner som bara har utnyttjat dig. Du är värd det bästa snygging!!!

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com