ante omnis mea familia

Girls best friend: Min lilla rosa ;)

Nu är den äntligen här.. alldeles underbar. Som en dröm. Åh vad jag har längtat efter min lilla rosa.. Jag har drömt om alla stunder vi ska ha tillsammans. Alla dessa minnen vi ska skapa tillsammans. När jag såg postavin idag i min postbox blev jag enträgen och skulle naturligtvis inte vänta längre än vad jag behövde med att hämta ut mitt paket. Min alldeles egna.. lilla rosa. Kamera.

Så naturligtvis, som en lite unge, ska jag börja leka med min nya leksak med detsamma. Jag packade upp den och ignorerade manualen som alltid för att upptäcka kameran själv. I med batterier och i med minneskort sen var det bara att klicka & köra. Den är verkligen lätt hanterlig och jag har INGENTING att klaga på utan är enormt nöjd med kameran.

Så. Här har ni några (oredigerade naturligtvis) exempel på bilder jag tog med min rosa Samsung S 630.

  
 
 

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

12 tankar om “Girls best friend: Min lilla rosa ;)”