Girls best friend: Min lilla rosa ;)

Nu är den äntligen här.. alldeles underbar. Som en dröm. Åh vad jag har längtat efter min lilla rosa.. Jag har drömt om alla stunder vi ska ha tillsammans. Alla dessa minnen vi ska skapa tillsammans. När jag såg postavin idag i min postbox blev jag enträgen och skulle naturligtvis inte vänta längre än vad jag behövde med att hämta ut mitt paket. Min alldeles egna.. lilla rosa. Kamera.

Så naturligtvis, som en lite unge, ska jag börja leka med min nya leksak med detsamma. Jag packade upp den och ignorerade manualen som alltid för att upptäcka kameran själv. I med batterier och i med minneskort sen var det bara att klicka & köra. Den är verkligen lätt hanterlig och jag har INGENTING att klaga på utan är enormt nöjd med kameran.

Så. Här har ni några (oredigerade naturligtvis) exempel på bilder jag tog med min rosa Samsung S 630.

Phini Phini 
i spegeln Puss
Laaiti Laaiti

Du gillar kanske också...

12 svar

 1. Tale skriver:

  Super pictures! But then you should have a lousy camera not to get good pictures with those motives!

  And I still think the world does have more than enough pink objects in it allready! ;-)

 2. GirlGoesMom skriver:

  meh jag trodde det var den ANDRA lilla rosa” *besviken*

 3. Linda S skriver:

  Verkligen jätte fina kort. Men med dom personerna hade dom inte kunna bli dåliga hur sunkig kamera du än haft :)

 4. Jenny skriver:

  När jag tittar på dina bilder så blir jag helt varm i hjärtat. Ni ser så lyckliga ut. =)

 5. Ninna skriver:

  kanonbilder verkligen :-D

 6. Marie skriver:

  Vad stor Phini har blivit! :)

 7. Nendriel aka Mats skriver:

  Ja se där funkar jue fin fint =)

 8. Nendriel aka Mats skriver:

  nästan lika bra som min ;)

 9. MaddeMad skriver:

  Ok ha ha ha DÄR förstår jag varför dina bilder blev så bra =) Du har ju köpt en ny kamera! YAEH VI SKA TA FOTO SNART hehe!

 10. MaddeMad skriver:

  Snart e d dax att bli proffesionellt stylade *längtar* ;)

 11. Birgitta skriver:

  Vilka vackra barn du har:)

 12. Jessica skriver:

  Lita på rosa ;)

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com