GIVET! Smset från honom…

<KENOX S630 / Samsung S630> Inte långt efter mitt telefonsamtal med barnens pappa fick jag ett sms av Madde där hon skrev att hon fått ett sms av honom. Jag vill tillägga att de inte har någon  kontakt alls med varandra. I smset skrev han att han gärna ville ha mitt telefonnummer, eller om hon kunde be mig kontakta honom, det handlar om barnen. I smset skrev han "its about her boys" Och inte för att märka ord, men det har nog aldrig hänt att han kallat dem MINA pojkar.

Jag ringde några gånger men fick inget svar. När jag väl var hemma försökte jag igen och fick tag på honom. Det första han undrade var varför jag ljuger om att jag har hemligt nummer fråpn min operatör. Jag förklarade att det inte är lögn. Mitt telefonnummer är inte listat någonstans. Han sa att han ville ha mitt telefonnummer så att han kan blocka det och hindra mig från att kontakta honom. Okay, svarade jag. Jag frågade vad han ville rörande pojkarna. Han sa att det handlade inte om barnen men det är det enda sättet att få tag på mig. Han sa även att med det brevet jag kommer skicka till honom som han skickar tillbaka, kommer det finnas ett brev till mig med. Oväntat? Faktiskt inte.

Jag förväntar mig knappast ett kärleksbrev utan snarare motsatsen. Jag förväntar mig det värsta om han nu verkligen skickar med ett brev. Jag kan inte bara föreställa mig utan redan nu känna smaken av hans vrede och hat, allt samlat i ett komponerat brev till mig. Det skulel itne förvåna mig om han även avsäger sig det lilla han kan ha kvar till barnen och om han hade kunnat hade han förmodligen avsagt sig faderskapet.

Varför kontaktade han mig bara för att berätta att han vill blocka mitt nummer & skicka ett brev?

Du gillar kanske också...

10 svar

 1. Anna skriver:

  Ja du. Något som jag har märkt när det gäller ditt ex är att man vet ALDRIG hur han tänker. Så även fast du är en tänkare så lägg inte ner för mycket tid på att tänka på honom.. ;) Vänta och se vad brevet innehåller.

 2. Thina skriver:

  Han verkar ju rätt skumm..kunde han inte bara skriva ett brev då…
  Och man borde ju ändå vilja veta saker om sina barn och då kanske fatta att det är bra om du kan nå honom i nödfall..
  Hm en del är konstiga!
  Tur du är stark och klarar dig och sönerna utan honom:-)

 3. Tale skriver:

  Probably because he doesn’t like the idea that you can call him but he can’t call you. That gives you more control than he has. People seldom like that feeling, and some have more need for having control than others.
  So if he can’t make you give him your number, the logical thing is to make sure you can’t call him either. Logic is a strange thing sometimes, you know

 4. Jessica skriver:

  För att han vill såra dig helt enkelt. Han vill få dig må illa, få allt att bli ditt fel. Svårare än så är det inte… det är helt rätt att han skrev dina barn och inte våra för han är fan ingen fader

 5. Maria skriver:

  Han lider nog alla helvetes kval att du lever ditt liv och att du gör det ordentligt!!

  Han har tappat kontrollen över dig och det grämer honom nog så in i den milda grad. Det han håller på med är ju bara en massa kassa ursäkter för att få vara del av ditt liv och på så sätt försöka hålla lite koll..uscha mig

 6. patruska skriver:

  det kunde man ju nästan tror. killen är schitzofren

 7. Sarah skriver:

  Kanske han fortfarande har känslor för dig och därför visar det genom att såra så mkt som möjligt?
  En vanlig försvarsmekanism.
  För en människa man inte känner ngt för, vill man inte försöka krossa/såra, utan då är man bara likgiltig. Vilket han tydligt visar att han inte är.

 8. MaddeMad skriver:

  Detta är givet! Han mår dåligt & orsaken är du! Och enda anledningen han har att kontakta dig är att såra dig, krossa dig om det bara går. För då kaaaanske han mår liiite bättre… *önsketänkande*

 9. Tinkis skriver:

  Uppmärksamhet? ”hej jag finns och jag vill provocera dig”, det finns ingen annan anledning, det bästa du kan göra är att totalt ignorera det^^

 10. dizzy skriver:

  han är ettmärkligt ex,,, kommer aldrig fatta honom,,,,

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com