Gmail & alla mailen

Mitt gamla email konto hade jag hos Gmail. På Gmail får man så mycket utrymme att man inte behöver kasta några mail. Så ikväll, för skojs skull, när jag loggade in & strökikade hittade jag mail från hela 2007 som jag hade glömt bort.
Mail som jag fick av vänner och bekanta, mail med bekännelser, mail med snokeri-utdrag, mail med hemligheter. Mail med ord som de inte vill ska yttras. Sånt kanb ju vara bra att spara till en regning dag, när man är uttråkad och vill gå igenom något intressant att läsa, inte sant?

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. maria skriver:

  Mycket kan man glömma med tiden så det är alltid kul att ha kvar gamla mail att läsa igenom och bli påmind :)

 2. Nendriel aka Mats skriver:

  ja defenetivt =)jag hade skrivit ut det o satt mig i soffan medc det =)

 3. Tale skriver:

  Yes! Good to have on a rainy day ;-)

 4. Kim skriver:

  Mail som du kanske för skojs skull kan blogga om?? haha..

 5. Jessica skriver:

  När jag har för lite att göra så brukar jag läsa igenom mina gamla bloggar på lunar. Det tar sin lilla tid

 6. MaddeMad skriver:

  Jooo visst e d kul m mail. Men jag har nästan aldrig tid att kolla igemom d. Nu e d väl en 1000 oöppnade mail i min inkorg eh….so sagt jag har aldrig tid…
  Men om du vill vännen så får du jättegärna snoka in bland min mail & se om du hittar nått intressant :)

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com