Gott & blandat! [bilder]

Igår var jag DUKTIG!
Vaknade på morgonen och kunde njuta och vara tacksam att över en sådan simpel sak som att andas.

Jag lämnade dottern på dagis. Hunden fick kissa.
Skolan ringde. Laaiti hade ont i magen. Körde och hämtade honom och handlade på ICA.

Till middag gick jag helt utanför min ”comfort zone”. Bestämde mig för att testa mina kulinariska kunskaper och gav mig på thailändsk mat.
Fläskfilé, röd & orange paprika, purjolök, morötter strimlades. Frästes. Kokosmjölk, röd currypasta, en skvätt fisksås, kaffir limeblad, lite citron, vatten, buljong, thaichilisås, en nypa socker.. Detta puttrade ihop och serverades med jasminris och utan att låta alldeles för självgod så måste jag erkänna att jag imponerade på mig själv. Det blev SJUKT GOTT!!!
Till och med Laaiti åt upp – grytan FÖRST.
Det är DÅ man vet att man lyckats när han tycker om det. Pojken som annars hellre lever på bara ris/pasta.

För att fira fredag – som innebär att jag har min man hemma i två dagar, gjorde jag en tårta. Fylld med vit chokladsmörkräm och hallon och toppad med detsamma & riven mörk choklad.
Även denna uppskattad av mina pojkar. Förutom Laaiti. Han gillade inte den haha.

På kvällen fick jag min faktura på dagens arbete. Jag fick ont. Men eftersom min familj var mätta, nöjda och glada så var det fan värt det!

Bjuder på lite bilder!

20130907-155313.jpg

Fick för mig att testa SMÖRGÅSTÅRTA. Det hade jag aldrig testat. Så jag gjorde min egen räkfyllning och detta blev resultatet. Den försvann lika snabbt som den serverades. Fick bästa betyg nånsin. Magnus jämförde den med en tårta han ätit från en catering som kunde slänga sig i väggen. Lizette sa det var den godaste hon nånsin ätit.
Detta är vad Magnus fick när han kom hem från Spanien för några veckor sen.

20130907-155946.jpg

20130907-155955.jpg

20130907-160039.jpg

20130907-160047.jpg

Testade nya modet med hög midja på byxorna. Kanske inte riktigt min grej nej.. Så jag fick byta om igen.

20130907-160137.jpg

20130907-160146.jpg

30kg otymplig amstaff litar blint på Magnus..

20130907-160230.jpg

20130907-160239.jpg

Du gillar kanske också...

3 svar

 1. Johanna B skriver:

  Ojsan svejsan! MatTina släng dig i väggen!:D

  Kul att alla åt!

  Aaw knähund!

 2. Frida skriver:

  Åh thaigrytan lät helt fantastiskt! Jag tror jag ska ge mig på den, eller något liknande i alla fall, så tack för inspirationen :D

  Hahah, så charmigt med en 30kg knähund! Superfin är han :)
  Hoppas att du mår bra!

 3. patruska skriver:

  Nya modet? Var har du varit de senaste åren? Jag vet inte om årtalet 1980-1990ish säger dig något. Axelvaddar, pudelfriss, hårspray och hög midja på byxorn. Det hade varit snyggare om du hade kört något annan som överdel, boleron får dig att se ut lite som en smurf i tvångströja och du, se upp för the cameltoe! Det är livsfarligt i sånna pants

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com