Grattis Rörmontören Syd!

På lördag! Oh yes! På lördag smäller det! Då påbörjas min efterlängtade tatuering! Givetvis är jag Nis trogen och eftersom han packat sitt skit och dragit till Danmark är det dit jag ska. Jag packar med min man och åker över bron och blir gaddad! Var och vad får ni se sen. Sådetså.

Frågor på det?

Åh och vet ni vad?
Det pågick en tävling jag råkade komma över på nätet. Det ska koras Årets Hantverkare 2015, minsann. Man kunde nominera sitt favorit företag, El-, Bygg-, Måleri-, VVS- företag. Jag nominerade givetvis Rörmontören Syd – där min man jobbar. Han är inte bara en ljuvlig personlighet att ha med att göra utan dessutom väldigt kunnig och professionell (förmodar jag, fan vet jag om rörläggeri grejor?).  Han verkar i alla fall veta vad han snackar om varje dag när han går igenom sin arbetsdag och snackar om avlopp hit och kopplingar dit, med sina T-rör och kopparrör.. Om inget annat så har han genom jobb utvecklat ett pinsamt fenomenalt ögonmått..
Och av alla TUSENTALS företag som nominerades så hamnade MINA RÖRLÄGGARE på topp 5! Bara DET, liksom! Så nu är cheferna inbjudna till Galan i Stockholm. Finmiddag med frack & grejor.
Vad har jag gjort….?!  Ber dock om ursäkt till min mans chefer för allt eventuellt besvär vad gäller tävling, nominering, resa till Stockholm och allt..
Jag är i alla fall sjukt nöjd ändå. Även om de inte skulle vinna så är topp 5 en sjuhelvetes prestation – med tanke på konkurrensen!

Nu har det gått en vecka sen vi gifte oss. Jag har förberett alla papper till tingsrätten om adoption. Måste bara vänta på skatteverkets handläggning innan vårt giftermål är officiellt registrerat. Jag fick ett mail på FB av biofader där han skrev (out of the blue) och bad om ursäkt för att han varit ett as och självklart ska han skriva under papperna. Hmm. Inte utan att man blir misstänksam. Om han tror att jag eller Magnus ska träffa honom & få papper påskrivna så tror han fett fel.  Jag bad honom ge mig hans kontaktuppgifter alternativt ringa min kommun själv och lämna. Han gjorde det, eller ja, han lämnade inga uppgifter för det skulle han göra dagen efter fick han veta, men han ringde aldrig tillbaka dem.
Men nåja – jag rullar bollen.

Fick även svar från BEO. Utredningen är färdig och jag fick en del rätt och huvudmannen fick en liten knäpp på fingrarna. BEO anser bland annat att huvudmannen brustit i sin skyldighet att anmäla uppgifter om kränkande behandling och föreläggs att vidta åtgärder enligt skollagen. Det är inte det viktiga för mig faktiskt. Det viktiga för mig är att skolan vet att jag inte ser mellan fingrarna. Att jag inte den typ av morsa de kan köra över – att jag är den som kämpar för mina barn och kommer ett eller annat sätt se till att de får det de ska ha och behöver. Den jobbiga typen av morsa. Antar att jag inte är en av deras favoritföräldrar, haha. Möten om Phini, möten om Laaiti – ända tills jag får som jag vill.

Frågor på det?

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Patruska skriver:

  Mysigt med en tur till Danmark. Är det på tu man hand?

 2. Marie skriver:

  Vad bra med BEO. Ge dig inte!

 3. Soya.se skriver:

  Härligt att det händer saker! :yes:

 4. Anne skriver:

  Jag skriver… du läser…
  Du skriver mer…. jag läser!
  (Apspråk för att jag behöver inspiration!) ?:-)

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.